Mergi la conţinutul principal

CLM și CJ Brăila au aprobat cotizația anuală către HC ”Dunărea” Brăila

* atât consilierii județeni, cât și consilierii municipali au aprobat, recent, banii pe care îi vor aloca, de la buget, pentru sprijinirea activității Handbal Club ”Dunărea Brăila” în 2021 * este vorba despre 5.500.000 lei în total * consilierii județeni și-au ales și un reprezentant în Adunarea Generală a Asociației HC ”Dunărea”: PSD-istul Marius Cătălin Negru

 

Administrația brăileană și-a dat girul pentru banii alocați anual, de la buget, către Handbal Club ”Dunărea” Brăila. Mai exact, consilierii județeni au aprobat într-o ședință extraordinară, ce a avut loc în luna aprilie, cotizația către club în 2021: 4.000.000 lei. În ședința ordinară de luna trecută, CLM Brăila a făcut același lucru. În acest caz, discutăm despre suma de 1.500.000 lei. În total: 5.500.000 lei, bani alocați de la bugetul județean și cel local pentru sprijinirea și dezvoltarea activității echipei de handbal a Brăilei.

Tot recent, consilierii județeni și-au desemnat și reprezentantul în Adunarea Generală a HC ”Dunărea” Brăila, în locul lăsat liber de către ex-PMP-istul Ionel Adetu, care a demisionat. Este vorba despre PSD-istul Marius Cătălin Negru. O decizie adoptată la finalul lunii martie în CJ Brăila, prin metoda votului secret. Negru a avut-o drept contracandidat pe fosta atletă a Brăilei Ana-Maria Necoară (fostă Ioniță), actualmente consilier județean PNL.

Social-democratul a primit 22 voturi ”pentru”, în timp ce Necoară a obținut doar 8 voturi ”pentru”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro