Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CJAS a suplimentat fondurile pentru medicamente

In urma analizei consumului de medicamente la nivelul judetului Braila, ieri, 25 septembrie, Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate a suplimentat fondurile pentru medicamentele gratuite si compensate pentru luna in curs cu inca 300.000 RON, adica 3 miliarde lei vechi.
Dupa cum ne-a informat dr. Mariana Tarachiu, director general al CJAS, fondurile pentru bolile cronice licitate sint suficiente pina la sfirsitul linii pentru toti pacientii aflati in evidente, dar dintre cei 51 de furnizori de produse farmaceutice existenti in judet, in prezent elibereaza retete gratuite si compensate 12 farmacii, fondul repartizat acestor furnizori fiind in mare parte consumat. "Suplimentarile vor fi distribuite catre acei furnizori care, la aceasta data, au epuizat fondul conform metodologiei la contractul-cadru; vor fi anuntati personal acesti furnizori si se incheie acte aditionale pentru eliberarea de medicamente" a precizat dr. Mariana Tarachiu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii