Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CJ are un nou reprezentant in AGA "Drumuri si Poduri"

Consilierul judetean PSD Ionel Avram este, incepind de ieri, noul reprezentant al CJ in Adunarea Generala a Actionarilor la SC "Drumuri si Poduri" SA. Acesta a fost desemnat in AGA societatii, la care CJ mai detine inca 40% din actiuni, in locul consilierului PD Corneliu Burada, care a fost numit la inceputul lunii noiembrie vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si
Monitorizarea Achizitiilor Publice. Cu aceasta ocazie, presedintele CJ Gheorghe Bunea Stancu, a precizat plenului ca anul viitor va trebui sa se faca o noua evaluare in vederea scoaterii la licitatie si a celor 40% actiuni ramase in proprietatea CJ, din societatea "Drumuri si Poduri": "Eu cred ca nu mai are rost sa mai tinem aceste actiuni si ca ar fi mai bine sa le scoatem la privatizare. Vom face un nou raport si vom vedea cum stam. Vom mai discuta despre asta in primele sedinte de anul viitor".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii