Skip to main content

CitiFinancial deschide un nou "Magazin de credite"

CitiFinancial, divizia de credite de consum a Citibank Romania, a inaugurat, ieri, un nou sediu pentru Centrul sau de Vinzari din Braila, unitatea urmind sa functioneze pe B-dul Alexandru Ioan Cuza nr.152, vizavi de magazinul Winmarkt Dunarea.
Deschiderea oficiala a avut loc in prezenta directorului Retelei Birourilor de Vinzari CitiFinancial, Gabriela Paduraru. Autoritatile locale brailene au fost reprezentate de subprefectul Popa Dumitru si vicepresedintii Consiliului Judetean, Niculina Moisescu si Gheorghe Chiru.
Agentia braileana, sau mai bine zis "Magazinul de credite", conceptul de banca promovat de CitiFinancial, este a doua unitate de acest gen deschisa la Braila, dupa cea inaugurata in octombrie 2006. Dupa cum a subliniat Gabriela Paduraru, "reteaua CitiFinancial ofera, la ora actuala, doua structuri de credite: creditul obisnuit, de consum, si creditul de nevoi personale nespecificate".
Citigroup este prezent in Romania, prin Citibank Romania SA, inca
din anul 1996 si furnizeaza produse si servicii financiare
companiilor nationale si internationale, companiilor mici si medii,
sectorului public si organizatiilor non-profit.
Inca de la intrarea sa pe piata din Romania, CitiFinancial, membru al Citigroup, s-a dezvoltat alaturi de Citibank, brandul de referinta al grupului bancar american. Spre deosebire de Citibank, care vizeaza ca target in special clienti Corporate, CitiFinancial se axeaza pe oferirea de credite populatiei cu venituri reduse.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu