Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Citesc, deci exist!"

Ziua Mondiala a Cartii a fost sarbatorita, ieri, la Colegiul Economic "Ion Ghica" printr-o actiune sub deviza "Citesc, deci exist!". Au fost organizate, in luna februarie, concursuri de creatie literara cu tema "Cum aleg o carte buna" si de file de calendar, premierea fiind planificata pentru Ziua Mondiala a Cartii.
La sectiunea de creatie literara pe primul loc s-au situat: Jenica Leu, de la Grupul Scolar "Moisil", pe locul doi a fost Diana Adetu, de la Liceul de Arta, iar pe locul III Alexandru Rosu de la Liceul Teoretic "Angelescu" Ianca. Cu mentiuni au fost rasplatiti: Maria Mercan si Roxana Buzoianu de la Colegiul Economic "Ion Ghica". La concursul de calendare pe primul loc a fost Viorica Vieru-Ionescu de la Liceul de Arta, pe locul II a fost Dorin Dediu, iar pe III Steluta Tudor, ambii de la "Ion Ghica". Mentiuni au primit: Cristina Strimbeanu, Alexandra Dobrila si Florentina Robitu, toate de la "Ion Ghica".
Oferirea premiilor s-a realizat in cadrul unei actiuni educative coordonate de prof. Ioan Munteanu, in care s-a discutat despre cum influenteaza scriitorii cititi stilul unui tinar. Ca premii, elevii au primit cartile scrise de profesorul Ioan Munteanu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii