Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Cit trebuie sa fii de demagog si ipocrit ca sa te tranformi in simpatizant al celor care au suferit de pe urma regimului comunist, pe care l-ai slujit"

Oare cit trebuie sa fii de demagog si ipocrit ca din Prim-secretar UTC-ist sa te tranformi in simpatizant al celor care au suferit de pe urma regimului comunist, pe care l-ai slujit? Ne poate raspunde la intrebare Aurel Simionescu, senator PSD, care impreuna cu un alt stimabil din acelasi partid socialist au plins luni cu lacrimi de crocodil pe umarul incercat al victimelor regimului instaurat in 1947 cu ajutorul tancurilor sovietice. Faptul ca doi reprezentanti de marca ai ?noului val? PSD, partidul continuator al vechilor structuri comuniste, recunosc public necesitatea aparitiei unui astfel de organism, ne face sa ne punem Intrebarea daca PSD, partid aflat in disolutie, nu incearca sa se salveze confiscind repere morale sau daca cei doi distinsi domni nu realizeaza ce formatiune politica reprezinta In judetul Braila
Daca cumva au uitat, dorim sa le reamintim faptul ca partidul domniilor lor tocmai a respins pe fata, public, Legea Lustratiei, In urma votului uninominal cerut la Senat, demonstrand ca este In continuare consecvent valorilor Insusite In perioada comunista.
De ce reprezentantii PSD nu au sesizat aceasta nevoie si nu au propus chiar dansii crearea acestui organism In perioada 2000-2004 cand au gestionat destinele Romaniei. Oare atunci nu se stia faptul ca ?pentru multa lume Inca nu este clar ca acest comunism a facut mult rau?, dupa cum sublinia convingator domnul deputat Alin Teodorescu, In conferinta de presa sau ar fi fost ofensator pentru parintele fondator al partidului, fostul Prim Secretar Ion Iliescu?
Iata ca domnul deputat PSD a luat la cunostinta - chiar daca atit de tirziu - de faptul ca ?Braila a fost un judet de rezidenta a stramutatilor politic, Incepind cu '57?, ca ?a avut 16.000 de morti In lagarele comuniste In perioada '49-'64?, ca Seniorul ?Corneliu Coposu a stat la Rubla?.
Este remarcabil faptul ca reprezentantii PSD, partid care s-a opus pe fata Legii Lustratiei la votul dat In Senat vin acum sa condamne In mod public crimele atroce comise In perioada comunista, lagarele de munca fortata In care si-au pierdut viata numerosi detinuti politici, cei mai multi dintre ei fosti membri ai PNT. Daca ne aducem bine aminte, Ion Iliescu si Petre Roman, membri In aceeasi structura politica criptocomunista numita FSN, actualul PSD, au fost cei care au gestionat destinele Romaniei In 13-15 iunie 1990, cind minerii soseau la Bucuresti la invitatia presedintelui Iliescu ?sa planteze panselute ? In fata Teatrului National, devastind salbatic sediile partidelor istorice, numerosi studenti, oameni simpli sau membri de partid fiind batuti crunt, iar Corneliu Coposu, presedintele PNTCD a fost scos din sediul distrus si dus cu TAB-ul.
Iar acelasi Ion Iliescu, le multumea pentru ca s-au dovedit o forta pentru apararea destinelor democratiei, In timp ce posturile de televiziune din strainatate, scoteau de pe harta Europei o tara unde democratia originala se instaura cu bita. Demagogia fatisa care reiese din declaratiile cu iz politicianist, facute in timp ce senatorii PSD (partidul reprezentat de domnii Teodorescu si Simionescu) si PRM au facut front comun pentru blocarea unui act normativ necesar asanarii morale a societatii si clasei politice romanesti, nu ne mai mira si nici nu ne mai impresioneaza.

Lucian Daniel Balan
vicepresedinte PPCD(PNTCD)
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii