Mergi la conţinutul principal

Circulaţia de coşmar şi poliţistul local salvator

• problemele în trafic sunt cauzate de lucrările de pe Calea Călăraşilor, care îngreunează, începând de luni, până la extrem circulaţia în zonă, ruta ocolitoare de pe bulevardul Cuza reuşind cu greu să facă faţă situaţiei • un poliţist local care dirija traficul în intersecţia Călăraşi cu Al. I. Cuza a reuşit, luni, să facă o treabă bună, salvând de la moarte sigură un pisic care, rătăcit în zonă şi foarte speriat, se adăpostise chiar sub o maşină care aştepta în coloană

 

Aşa cum anunţa Primăria încă de săptămâna trecută, lucrările de turnare covor asfaltic pe carosabilul Căii Călăraşilor, de la intersecţia cu bulevardul Cuza până în Piaţa Traian, au început de luni, 30 iulie. Primarul Dragomir a declarat că acestea vor dura doar câteva zile, până în prima parte a lunii august, şi le-a mulţumit pentru înţelegere şoferilor, care în această perioadă vor trebui să folosească rute ocolitoare. Luni, circulaţia era deviată pe bulevardul Cuza, care făcea cu greu faţă traficului aglomerat, pe sensul de mers dinspre intersecţia cu Calea Călăraşilor spre intersecţia cu strada Şcolilor. Coloanele de maşini se întindeau, periodic, pe câteva sute de metri, fiind condiţionate de semaforul de la intersecţia Cuza cu Şcolilor.

Poliţiştii locali au asigurat, luni, dirijarea traficului, în zona intersecţiei Călăraşi cu bulevardul Cuza, prezenţa fiind menită să contribuie la fluidizarea circulaţiei pe ruta ocolitoare. Cât de bine s-au achitat agenţii de această sarcină pot spune doar şoferii care au tranzitat zona. Cert este că unul dintre poliţiştii locali chiar a făcut o treabă bună, faptă ce nu are legătură neapărat cu dirijarea circulaţiei ci cu alt incident, ce ar fi putut să se termine destul de rău. Un pisic rătăcit în intersecţie, foarte speriat, a încercat să se adăpostească sub o maşină care aştepta în coloană să pătrundă pe bulevardul Cuza. Din fericire, mica făptură a fost observată de un agent al Poliţiei Locale, care i-a atras atenţia şoferului să rămână pe loc. Agentul a avut ceva de furcă până când a reuşit să scoată pisoiul de sub maşină dar, din fericire, micul animal, care la un moment dat se urcase chiar pe roată, a fost prins şi dus la o distanţă cât de cât sigură de intersecţie, fiind lăsat lângă un copac.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro