Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ciocea si Berceanu au marcat golurile victoriei brailene in primul amical din 2007

Ieri, dimineata, CF Braila a cistigat cu 2-1 amicalul cu Otelul II, acesta fiind primul test pentru elevii lui Ionel Iuga in actuala campanie de pregatire.
Intr-o formula inedita: Iorga - Moldoveanu, Ghidarcea, Olenic, Ciocea - Macare, Rosu, M. Munteanu, Tismanaru - Elek, Banaru formatia braileana nu a reusit prea multe combinatii care sa pericliteze poarta galateana.
CF Braila a deschis scorul la mijlocul primei reprize, cind Nicu Ciocea, singurul jucator transferat cu acte in regula la echipa fanion a orasului, a transformat o lovitura libera acordata de catre centralul Ionut Smeu si ar fi putut sa-si mareasca avantajul la urmatorul atac, dar Tismanaru s-a grabit si a sutat razant cu transversala portii adverse.
La scurt timp galatenii au lansat un contraatac, Neculai a ramas singur cu portarul brailean, dar a sutat in bara din dreapta a portii lui Iorga.
Cu toate ca trupa aliniata de Aurelian Stamate a avut o medie de virsta de 18 ani a demonstrat o mare maturitate in joc si ar fi putut sa egaleze in doua rinduri daca Tudosa nu ar fi incercat solutii foarte complicate in situatii simple de a marca. De altfel atacantul galatean a si inscris un gol numai ca reusita lui a fost anulata pe motiv de ofsaid.
In ultimul minut de joc al primei reprize Banaru, noul atacant al CF-ului a primit mingea in careul mic, a pivotat, dar a luftat dindu-i posibilitate lui Olaru sa retina mingea.
Daca galatenii din tabara lui Iuga nu au impresionat in acest prim test, in schimb Marian Berceanu a demonstrat ca si la 32 de ani ramine acelasi atacant percutant reusind sa marcheze pentru 2-0.
Otelul II nu s-a impacat cu acest rezultat, a atacat mai mult in finalul meciului, si a reusit sa reduca din diferenta prin Neculai care a transformat un penalty dupa un fault al lui Mita asupra lui Rascan.
In repriza a doua pentru CF Braila au mai evoluat Mitrea, Berceanu, Girleanu, Mita, Perca si Pascu.
"Este primul meci dupa o saptamina de pregatiri fizice si nu pot sa trag nici o concluzie deocamdata. Sint in continuare destule posturi deficitare pe care trebuie sa le acoperim pina la startul returului" a declarat Ionel Iuga, la finalul partidei.
Simbata CF Braila va sustine un joc de verificare cu Dunarea Galati.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii