Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cioaca, dat in urmarire

Dupa ce a atacat cu cutitul un minor de 16 ani, care se afla in scara unui bloc impreuna cu alti tineri, principalul suspect, Sandel Cioaca, de 21 de ani, se sustrage cercetarilor. Pe numele acestuia instanta de judecata sesizata de Parchetul de pe linga Tribunalul Braila a emis mandat de arestare in lipsa, pe o perioada de 10 zile, sub aspectul savirsirii infractiunii de tentativa la omor. Sandel Cioaca a fost dat in urmarire in plan national si se continua cercetarile pentru depistarea si retinerea lui. Oamenii legii fac apel catre brailenii care pot da relatii despre prezenta acestuia in municipiu sau judet sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa sune la numarul de urgenta 112.
Reamintim ca in seara de 21 februarie, ofiterul de serviciu de la Politia Municipiului a fost sesizat, prin apelul 112, ca trei tineri din Braila, care se aflau in scara unui bloc situat pe strada Milcov, au fost atacati cu pietre si loviti cu pumnii si picioarele de un grup de necunoscuti. In timpul altercatiei, M.A., de 16 ani, unul dintre cei trei, a fost lovit cu cutitul, moment in care agresorii au fugit.
Oamenii legii au facut un cerc de suspecti pentru a-l identifica pe agresor, iar in urma cercetarilor, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au stabilit ca principalul suspect este Sandel Cioaca.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii