Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cine are matusi, sa le vinda

Pina acum era simplu: erai demnitar, aveai mai multe lovele decit iti permiteau veniturile legale si vroiai sa te scoti, gaseai o matusa. Nu conteaza a cita spita, totul era sa fie destul de ramolita ca sa nu comenteze prea mult, ti-aduceai aminte brusc de ea, basca de niste bijuterii de familie, gaseai motivul sa le vinda la 90 de ani si, gata, aveai punctul de plecare al banilor pentru care nu mai trebuia sa dovedesti nimic ca de unde erau si cum au aparut. Apoi, totul curgea de la sine: o faceai sa-ti lase testament cu toata averea pe care urma sa o faca, iti lansai matusa in afaceri imobiliare si o imbogateai cu 1 milion de coco, chit ca ea era pensionara, atingea centenarul si statea intr-o garsoniera amarita dintr-un bloc de pensionari. Aveai toate actele doveditoare si stateai linistit, pina la adinci batrineti, cind iti trageai niste nepoti care sa te mai ajute din cind in cind la spalat. De bani. Dar de cind cu declaratiile astea mai noi de avere si cu faza cu Tamara si Nastase, s-a cam imputit treaba. Acum, toata lumea sta cu ochii pe matusile tale. Basca bunici, parinti, socri... Au mai ramas verii, fratii de cruce si moasa. Naspa moment! Matusa Tamara nu mai e la moda! Trebuie gasit urgent altceva, problema cu care, sint sigur, demnitarii de azi se vor descurca oricum.
Alta e problema: ce facem cu Tamara, ca se iroseste atita imagine creata in jurul ei si e pacat. E mai ceva decit Cindy Crawford si gagicile lui Columbeanu la un loc! Uite, ar merge ca imagine pentru Casa Judeteana de Pensii: "Matusa Tamara - la aproape 100 de ani, ea a reusit! Nu si-a pierdut niciodata speranta ca va trai si bine! O pensionara pentru viitorul dumneavostra! Si voi puteti reusi! Iesitul la pensie nu trebuie sa va opreasca! Sunati chiar azi la CJP si intrebati care este valoarea punctului de pensie!".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii