Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cinci minori au dat spargeri in valoare de peste 30 de milioane de lei

Zilele trecute, politistii braileni au reusit sa identifice autorii unor furturi comise pe timp de zi, in dauna mai multor societati comerciale, stabilind ca este vorba despre un grup infractional format din cinci minori. Lucratori din cadrul Compartimentului Criminalitate Judiciara al Biroului de Politie Urbana au probat ca autorii furturilor sint Leonard Constantin B. (17 ani), Robert Ionel B. (16 ani), aflati In stare de detinere In Centrul de Reeducare pentru Minori Tirgu Ocna, judetul Bacau, Irinel Cosmin S. (17 ani), Valentin I. (16 ani) si Cosmin Cristian M. (16 ani), arestat preventiv In alte cauze penale.
"Acestia, pe timp de zi, profitau de neatentia vinzatorilor din magazine si sustrageau bunuri de valoare pe care, ulterior, le valorificau. Una dintre fapte a fost inregistrata la data de 5 octombrie 2005, cind Constantin Leonard B., Irinel Cosmin S. si Valentin I. au sustras dintr-o vitrina a unei societati situata In incinta Complexului “Romarta Noua”, doua telefoane mobile (Motorola V3 si Nokia 6230 I), In valoare totala de 1.221 RON. Doua luni mai tirziu, Constantin Leonard B. si Cosmin Cristian M. au sustras dintr-o societate comerciala, situata pe Calea Calarasilor, la parterul blocului 3, o unitate centrala de computer, In valoare de 900 RON, iar citeva zile mai tirziu au sustras o camera foto digitala “Cannon”, In valoare de 1.226 RON, din incinta unei societati comerciale situata la parterul blocului 14, de pe Calea Calarasilor", ne-au precizat surse autorizate din cadrul Biroului de Presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Spargerile au continuat si in acest an, in luna martie, cind Constantin Leonard B. si Robert Ionel B. au sustras dintr-o societate comerciala situata In Piata Microhala, o cutie metalica In care se afla suma de 100 RON, provenita din Incasari. Initial, cauzele au fost Inregistrate cu autori necunoscuti. Dosarele au fost Inaintate la Parchet cu propunere de Incepere a urmaririi penale, sub aspectul savirsirii infractiunilor de furt calificat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii