Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cinci medalii la nationalele de atletism pentru seniori

Cu toate ca la Campionatele Nationale de atletism pentru seniori, care s-au derulat in wek-end-ul trecut in complexul Dinamo, Braila a fost reprezentata doar de un sportiv senior, ceilalti sapte fiind cu virste mult mai mici, rezultatele au fost foarte bune.
Atletii CSM-ului Anamaria Caragata si Aurel Baciu, ambii aflati la categoria de virsta tineret, au devenit vicecampioni nationali in probele de 100 si 110 m garduri, iar alti trei colegi ai lor, Leonard Gherghiceanu (CSM), la 100m plat, Ionut Vlaicu, in proba de 110 m garduri si Ramona Anghelas, la aruncarea sulitei, ultimii doi cu dubla legitimare, CSM-LPS au cucerit medaliile de bronz.
Cel mai tinar reprezentant al delegatiei brailene, Paraschiv Eftimie a ocupat locul al cincilea la 110 m garduri in timp ce Anamaria Ionita a realizat acelasi rezultat in proba de 400 m garduri.
Tinind cont de conditiile in care se antreneaza sportivii nostri in sezonul de vara, rezultatele sint foarte bune. Cinci medalii la seniori reprezinta o performanta deosebita pentru niste atleti care se pregatesc pe aleile parcului Monument sau pe pista stadionului Municipal", a declarat Tinca Amza, directoarea CSM-ului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii