Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cinci incendii in trei ore

Marti, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dunarea" al judetului Braila a fost solicitat sa intervina pentru stingerea a cinci incendii, izbucnite intr-un interval de trei ore.
Startul a fost dat la ora 11.15, de un incendiu izbucnit la o banda transportoare apartinind SC "Comcereal" SA. Din cercetarile efectuate a rezultat ca focul a izbucnit dupa ce citiva muncitori au executat lucrari de sudura la banda respectiva. La fata locului s-a deplasat Detasamentul de Pompieri Braila I, care a reusit sa stinga focul in aproximativ 20 de minute. Doua ore mai tirziu, Garda II Ianca a fost solicitata sa intervina pentru stingerea unui alt incendiu, izbucnit la locunta lui Vasilica Lupsa, de pe strada Mecanizatorilor din orasul Ianca. Fiul proprietarului, in virsta de 4 ani, s-a jucat cu focul in curtea casei si a incendiat acoperisul unei anexe gospodaresti. In timp ce pompierii se luptau cu flacarile, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dunarea" al judetului Braila a fost solicitat pentru un alt eveniment. De aceasta data, la fata locului s-a deplasat Garda IV Insuratei, care a actionat la locuinta lui Dobre Iacob, din satul Tataru, comuna Dudesti. Proprietarul a facut foc in aer liber, in apropierea furajelor, ceea ce a dus la incendierea a 2 tone de furaje si a 2 anexe gospodaresti. Focul s-a raspindit si la locuinta vecinului, Oraseanu Constantin, caruia i-au ars tot 2 anexe si 2 tone de furaje.
La ora 13.45, Detasamentul de Pompieri Braila I a intervenit pentru stingerea unui alt incendiu, izbucnit la SC "Galco" SA, la o cuva de retentie a unui rezervor de pacura dezafectat. Din primele cercetari a rezultat ca focul a izbuncit de la un rest de tigara aruncat la intimplare de o persoana necunoscuta. Acelasi scenariu se repeta, douazeci de minute mai tirziu, la un teren viran din satul Lacu-Sarat, comuna Chiscani.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii