Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cinci incendii in trei ore

Marti, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dunarea" al judetului Braila a fost solicitat sa intervina pentru stingerea a cinci incendii, izbucnite intr-un interval de trei ore.
Startul a fost dat la ora 11.15, de un incendiu izbucnit la o banda transportoare apartinind SC "Comcereal" SA. Din cercetarile efectuate a rezultat ca focul a izbucnit dupa ce citiva muncitori au executat lucrari de sudura la banda respectiva. La fata locului s-a deplasat Detasamentul de Pompieri Braila I, care a reusit sa stinga focul in aproximativ 20 de minute. Doua ore mai tirziu, Garda II Ianca a fost solicitata sa intervina pentru stingerea unui alt incendiu, izbucnit la locunta lui Vasilica Lupsa, de pe strada Mecanizatorilor din orasul Ianca. Fiul proprietarului, in virsta de 4 ani, s-a jucat cu focul in curtea casei si a incendiat acoperisul unei anexe gospodaresti. In timp ce pompierii se luptau cu flacarile, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dunarea" al judetului Braila a fost solicitat pentru un alt eveniment. De aceasta data, la fata locului s-a deplasat Garda IV Insuratei, care a actionat la locuinta lui Dobre Iacob, din satul Tataru, comuna Dudesti. Proprietarul a facut foc in aer liber, in apropierea furajelor, ceea ce a dus la incendierea a 2 tone de furaje si a 2 anexe gospodaresti. Focul s-a raspindit si la locuinta vecinului, Oraseanu Constantin, caruia i-au ars tot 2 anexe si 2 tone de furaje.
La ora 13.45, Detasamentul de Pompieri Braila I a intervenit pentru stingerea unui alt incendiu, izbucnit la SC "Galco" SA, la o cuva de retentie a unui rezervor de pacura dezafectat. Din primele cercetari a rezultat ca focul a izbuncit de la un rest de tigara aruncat la intimplare de o persoana necunoscuta. Acelasi scenariu se repeta, douazeci de minute mai tirziu, la un teren viran din satul Lacu-Sarat, comuna Chiscani.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii