Mergi la conţinutul principal

Cinci ani şi patru luni de închisoare pentru individul care a dat buzna în casa unei femei şi a violat-o

* la sfârşitul săptămânii trecute, magistraţii Judecătoriei Brăila l-au condamnat pe inculpatul S. G. la o pedeapsă de cinci ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol, faptă comisă în noaptea de 15/16 mai a.c.* violatorul a mai primit un an de închisoare pentru violare de domiciliu, în urma contopirii pedepselor, individul urmând să execute o pedeapsă de cinci ani şi patru luni închisoare * în luna mai, bărbatul acuzat de infracţiunea de viol a fost arestat, asta după ce a intrat în casa unei femei din judeţ şi a batjocorit-o

 

 

 

 

 

Individ acuzat că a violat o femeie dintr-o localitate din judeţul Brăila,  condamnat la o pedeapsă cu închisoarea. Fapta a fost comisă în luna mai, iar individul a ajuns atunci la arest. La sfârşitul săptămânii trecute, magistraţii Judecătoriei Brăila l-au condamnat pe inculpatul S. G. la o pedeapsă de cinci ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol şi un an de închisoare pentru violare de domiciliu, în urma contopirii pedepselor individul urmând să execute o pedeapsă de cinci ani şi patru luni închisoare. Soluţia primei instanţe nu este definitivă, iar inculpatul acuzat de viol poate formula apel. În acest caz, dosarul va ajunge la instanţa superioară unde se va da sentinţa finală.

Până atunci, individul are o condamnare şi rămâne în stare de arest, după cum au decis judecătorii. “Condamnă pe inculpatul S. G. la o pedeapsă de cinci ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol în data de 15/16.05.2021. Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevazute de art.66 cod penal. Condamnă pe inculpatul S. G. la o pedeapsă de un an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu la data de 15/19.05.2021. Contopeşte pedepsele aplicate pentru faptele deduse judecăţii, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa cea mai grea de cinci ani închisoare, sporită cu patru luni, în total urmând ca inculpatul S. G. să execute o pedeapsă de cinci ani şi patru luni închisoare. Menţine starea de arest a inculpatului, deduce din pedeapsa aplicată inculpatului prin prezenta hotărâre perioada reţinerii din 17.05.2021 şi arestării preventive de la 18.05.2021 la zi. Admite în parte acţiunea civilă formulată de partea civilă şi obligă inculpatul S. G. la plata sumei de 5000 lei cu titlu de daune morale către această parte. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, este soluţia pronunţată la Judecătoria Brăila în data de 12 noiembrie şi postată pe site-ul instanţei.

În luna mai, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au prezentat instanţei un bărbat acuzat de infracţiunea de viol, cu propunere de arestare preventivă. Individul care a intrat în casa unei femei din judeţ, pe care a violat-o, a ajuns în spatele gratiilor. Cererea de arest a fost admisă de Judecătoria Brăila şi s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, măsura fiind prelungită în următoarele luni. “Din materialul probator administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale s-a reţinut că, în noaptea de 15/16 mai, inculpatul a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate şi prin contrângere fizică şi psihică a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta, au transmis reprezentanţii PJ Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu