Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ciinii Rosii din Bucuresti si-au infipt coltii in echipa lui Moyes

Dinamo Bucuresti:1. Gaev - 14. L. Goian, 4. Tamas, 5. Moti, 3. Pulhac - 8. Fl. Petre (15. Galamaz '82) , 6. Margaritescu, 19. Plesan (22. V. Munteanu '79), 10. Grigorie - 7. Zicu, 9. Cl. Niculescu (21. Fl. Bratu '61). Antrenor: Ioan Andone.
Everton: 25. Martyn - 22. Hibbert, 4. Yobo, 5. Weir, 19. Nuno Valente - 10. Davies (14. Kilbane '73), 17.Cahill, 18. P.Neville, 21. Osman, 11. McFadden (9. Ferguson '78) - 7. Bent. Antrenor: David Moyes.
Cartonase galbene: Grigorie '35, Goian '36 / Cahill '33, Bent '66
Partida a fost arbitrata de o brigada din Italia, avindu-l la centru pe Gianluca Paparesta, ajutat la cele doua linii de asistentii Alessandro Stagnoli si Flaviano Lanciano, rezerva fiind Daniele Tombolini.

Echipa Dinamo Bucuresti a invins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 5-1 (1-1), formatia engleza Everton, in cadrul primei manse a turului intii al Cupei UEFA.
In minutul 27, Claudiu Niculescu a impins mingea in poarta, dupa o centrare a lui Florentin Petre de pe partea dreapta.
Everton a egalat in minutul 30 prin Yobo, dupa o lovitura libera de la 25 de metri lateral dreapta.
In minutul 52, Ianis Zicu inscrie de la 6 metri, la coltul lung, dupa o centrare de pe partea stinga a lui Claudiu Niculescu.
Dinamo si-a marit avantajul prin Florentin Petre, care a sutat puternic, in minutul 72, de la limita careului de 16 metri si a inscris dupa o pasa a lui Grigorie de pe partea stinga.
Scorul devine 4-1 in minutul 77, cind Florentin Petre ii paseaza lui Bratu, care marcheaza de la 16 metri, cu un sut la firul ierbii.
In minutul 90A1, Florin Bratu inscrie cu un sut la coltul lung, din opt metri lateral stinga si Dinamo cistiga cu 5-1.
In minutul 59, Claudiu Niculescu a cazut in careu dupa un contact cu Nigel Martyn si s-a lovit la umarul sting. Medicul Batineanu i-a acordat primul ajutor, dupa care a fost transportat la Spitalul de Urgenta, unde medicii au constatat ca jucatorul avea umarul dislocat.
La finalul meciului, jucatorii dinamovisti au salutat galeria, iar suporterii echipei Everton i-au aplaudat.
"Ciinii Rosii din Bucuresti si-au infipt coltii in echipa lui Moyes", a scris publicatia Daily.
"Everton a fost avertizata sa stea departe de ciini in timpul vizitei de la Bucuresti. Nu este bine sa te pui cu corciturile de prin partile acestea, mai ales ca poarta rabie si o anumita forma de tifos. In ciuda acestui sfat, Everton a fost distrusa de Ciinii Rosii, numele celor de la Dinamo Bucuresti. Everton s-a plins mereu de lipsa norocului in Europa si a spus din nou acest lucru si aseara, cu oarecare justificare. Mai intii a fost controversata infringere cu Villarreal, iar apoi faptul ca a picat cu Dinamo in Cupa UEFA, cind puteau intilni pe Cork City. Pentru ca lucrurile sa mearga mai rau pentru echipa lui David Moyes, aceasta i-a pierdut pe James Beattie si Mikel Arteta, cu doar citeva minute inainte de inceperea meciului", scrie Daily Mirror, care subliniaza ca Ianis Zicu a fost "omul-pericol" pentru Everton.
"Am cazut in repriza secunda si ne pare foarte rau pentru suporteri. Nu sint sigur ca trebuie sa discutam acum despre ce a mers rau, dar ceea ce s-a intimplat este de neacceptat si sintem foarte dezamagiti", a declarat capitanul David Weir.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii