Mergi la conţinutul principal

Cici Bolovan și Corina Ciupală rămân adjuncți la Inspectoratul Școlar

* mandatul acestora a fost prelungit de ministerul Educației pentru anul școlar 2022-2023

 

Brăila are un nou șef la Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) însă adjuncții rămân aceiași! Este vorba despre prof. Cici Mihaela Bolovan și prof. Corina Ciupală, cărora ministrul Educației le-a prelungit mandatele de inspectori școlari generali adjuncți pentru anul școlar 2022-2023.

Cele două au fost aduse la ISJ Brăila de către fostul șef al instituției, Cătălin Canciu, și ambele sunt membre PNL. Prof. Cici Mihaela Bolovan este profesor de limba franceză și fostă directoare a Școlii Gimnaziale “Anton Pann”. Aceasta ocupă funcția de inspector școlar adjunct din februarie 2021. Prof. Corina Ciupală este profesoară de geografie și fost manager tot la Școala Gimnazială “Anton Pann”, iar la Inspectorat a fost numită adjunct în august 2021.

 

“Atâta vreme cât oamenii își fac treaba nu pornim cu gând de schimbare”

Întrebată dacă plănuiește să își formeze propria echipă la ISJ Brăila, a doua zi de la numirea în funcția de inspector școlar general, prof. Elena Luminița Tudor, care este apolitică, declara redactorilor “Obiectiv” că nu și-a propus să facă schimbări majore în ceea ce îi privește pe colegii inspectori.

“Nu am luat în calcul acest lucru! Atâta vreme cât oamenii își fac treaba nu pornim cu gând de schimbare. Schimbăm acolo unde lucrurile nu funcționează, dar mai întâi trebuie să vedem cum merg lucrurile. Nu venim cu idei preconcepute. Până la urmă sunt oameni cu experiență foarte mare în Inspectorat”, afirma noul inspector școlar general.

În prezent, Inspectoratul Școlar Județean Brăila este condus de trei femei: Elena Luminița Tudor - inspector școlar general, Cici Mihaela Bolovan - inspector școlar general adjunct, Corina Ciupală - inspector școlar general adjunct.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro