Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cibu s-a dat afara din PNL, dar ramine in continuare seful partidului

Nu am inteles tot circul asta cu demisia lui Cibu din fruntea PNL Braila. A demisionat, dar va ramine pe mai departe seful PNL. Cind am auzit-o si pe Diana Tusa ce enormitati spune, mi-am zis ca tineretul din politica de azi nu-i deloc mai breaz ca batrinetul. Ia ascultati ce zice madam Tusa: "Personal, nu cred ca este cazul ca demisia domnului Cibu sa fie acceptata si, din cite stiu eu, conducerea centrala are mare incredere in dinsul".
Bai, Diana, deci, din cite stiu eu, demisia este un act unilateral. Nu se pune problema ca o demisie sa fie sau nu acceptata. Aaaa, cind este vorba despre o cerere de concediu de odihna, da, te duci la sef sa ti-o aprobe. El se uita sa vada daca poti lipsi de la serviciu in perioada solicitata si iti da un raspuns: pozitiv sau negativ. In cazul demisiei insa, pe sef doar il anunti, cu preaviz in regula, ca nu o sa mai vii la serviciu. Ca pleci, ca te tirezi, ca la revedere - drum bun, ma-ntelegi, ma, Diana? Pai, ce, eu daca vreau sa-mi dau demisia de la Scormonitoru trebuie sa-i cer aprobarea directorului Monica Paraschiv? S-o creada Tariceanu!
Toata treaba asta cu demisia lui Cibu nu este decit o lovitura de imagine. Prin aceasta "demisie", Cibu arata, sanchi, cit de vertical si matur este el in plan politic. Vrea sa acrediteze ideea ca el nu se agata de functii, ca nu tine cu dintii de scaun. Ii propun altceva domnului Cibu. Daca tot vrea sa ne convinga pe toti ca este un mare barbat politic, la anul, cind o fi sa inceapa campania electorala pentru primarie, sa anunte ca nu mai candideaza, pentru ca este dezamagit de faptul ca a reusit sa faca atit de putine lucruri bune pentru Braila. Asa cum a afirmat ca este dezamagit de scorul scos de PNL Braila la europarlamentare. Evident, insa, ca acest lucru nu se va intimpla.
Tariceanu va refuza demisia lui Cibu, pentru ca este constient ca nu are alt om care sa-l depaseasca in notorietate pe actualul edil. Bun-rau, Tariceanu va merge in continuare pe mina lui Cibu, ca doar spera ca Primaria Braila sa fie pe mina liberalilor si din 2008 incolo.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii