Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cibu: "Decit sa faca ancheta, mai bine politistii ar face o cheta, ca nu ma ajung cu banii de la primarie"

Reporter: Ati dat o piata, ce mai urmeaza?

Cibu: Piata am dat-o pentru ca trebuia data. In plus, m-am gindit ca Braila dispune de un intreg arsenal de piete, asa ca nu saraceste nimeni daca am scapat de "Concordia". Asta ca sa nu mai zic ca in piata asta se vindeau legume si fructe. Mare smecherie trei mere, doua caise si un kil de rosii. Pai, asta-i mincare, domnule?

Reporter: Ati comis un abuz.
Cibu: Am comis pe dracu sa-i ia pe toti timpitii care se dau mari specialisti. Legea este una pentru toti, si decit sa fac alt pocinog, sa ma trezesc cu nu stiu cite procese pe cap si sa platesc despagubiri, pentru ca asa vor unii, am ales sa-i dau omului terenul. Si ca sa fac o gluma buna zic ca de-acum incolo el poate sa-si faca piata pe proprietatea lui. Hai ca asta a fost buna, ha-ha-ha!

Reporter: Am citit in "Obiectiv" ca nu va e teama de politisti.
Cibu: Ba cum sa nu-mi fie! Nu vezi ca tremur tot, ca m-au apucat toate transpiratiile? Vai de mine si de mine, ce ma fac? Domnul Catalin Chivu ma cerceteaza penal! Cred ca nu-i in apele lui. S-a facut al dracu. Probabil ca n-a mai cistigat de mult la Loto si a fost cuprins de o stare de nervozitate maxima. Si ce si-a zis el? Ce-ar fi sa ma aflu in treaba la serviciu si sa combin niste numere la citeva dosare penale rasunatoare. Si crede ca m-a gasit pe mine mai fraier! Eu am vrut sa-i dau un telefon sa-i zic sa nu-si mai consume gloantele degeaba, dar m-am razgindit. Mai intii sa faca ordine printre bandele alea de mafioti care s-au impuscat prin Plantelor, si va asigur ca nu erau pistoale cu apa, si abia dup-aia sa vina sa-mi caute mie abuzuri inexistente. Da, deci mi se rupe de anchete si de Politie, ca doar nu-i asta primul meu dosar la ei. Ce sa zic, mare brinza! Iar brinza se mai gaseste in alte pieti.

Reporter: Dom' primar, treaba-i nasoala.
Cibu: Cu ce sa fie nasoala? Aaa, cu DNA-ul? Deci mie imi pare rau ca o sa trebuiasca sa merg de citeva ori pe luna sa le dau alora declaratii, chestie care o sa ma tina din treaba la primarie. In rest, nu are ce sa mi se intimple. Deci terenul ala era al omului? Era! Apoi, scrie la lege ca trebuie sa retrocedez terenul? Scrie! Nu-i problema mea ca pe terenul ala era si este in continuare o piata.

Reporter: Si daca acolo era sediul primariei, ce faceati?
Cibu: Eee, aici se schimba datele problemei. Si se schimba radical, as putea spune. Pai, nu aveam cum sa-i dau primaria. Eu dup-aia unde mai veneam la serviciu? Ii dadeam bani, iar daca nici bani nu voia, ii ofeream alta piata, ca doar avem destule. Daca nici alta piata nu voia, asta este: ii dadeam buna ziua, ii trinteam usa-n nas si il indrumam sa ma reclame la Politie. Exact, sa ma pirasca la domnul Chivu, ca tare ma mai sperii cind aud numele lui.

Reporter: Surprinzator, Polita s-a miscat foarte repede in cazul dumnea'stra. Vreo dedicatie de la cineva?
Cibu: Nu stiu daca a fost vorba de vreo dedicatie si putin ma intereseaza. Vreau sa-ti zic insa ca ma surprinde faptul ca politistii s-au grabit sa faca ancheta penala in cazul meu. Ei nu cunosc adevaratele probleme ale orasului, de parca ar trai in alta parte. Habar n-au ei cit ne chinuim noi, sa mearga totul cit de cit bine. Poftim, politistii mai bine faceau o cheta, nu o ancheta, sa-l ajute pe primar, adica pe mine, ca nu ma mai ajung cu banii de la primarie.

Reporter: Aveti chef de glume, da' parca vad ca o sa ajungeti la puscarie.
Cibu: Ha-ha-ha, buna poanta asta. Ma, deci eu ii las pe procurori sa ma cerceteze, sa le arat ca nu am absolut nimic cu ei si vreau sa-i ajut sa aiba de munca la serviciu. Cit o sa ma cerceteze? Sase luni, un an, doi? Nu-mi fac probleme, ca nu ma grabesc sa plec nicaieri. Mai am de treaba la primarie, mai este de asfaltat in Braila...

Reporter: Mai sint piete si bulevarde de retrocedat.
Cibu: Deci nu fi nesimtit, da? Mi-ai zis ca esti de la "Scormonitoru", nu de la "Obiectiv", insi cu care nu am ce discuta. Pai, faci misto de mine? Bai baiatule, eu am 40 de ani de munca in spate, am condus intreprinderi, iar acum conduc primarii. Niciodata in viata mea nu am facut nici o ilegalitate, motiv pentru care nici nu am avut dosare penale pe rol. Ma iei tu pe mine cu retrocedarea bulevardelor, bai? Am dat o piata la oameni, pentru ca aveau dreptate, aveau hirtii la mina. Dar daca mai vine cineva la mine sa-i mai retrocedez ceva, ii zic inca de pe acum PAS! Nu ca mi-ar fi frica de Chivu sau de DNA, dar ma uit ce balamuc a iesit cu "Concordia" asta. Au sarit toti in sus, de parca toata Braila isi cumpara fructe din "Concordia". Ce, alte piete nu mai sint?
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii