Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chiscaniul se rupe de Braila

Revolutie comerciala la Chiscani. Autoritatile au aprobat construirea celui mai mare complex comercial din judetul Braila. La Varsatura se ridica nu mai putin de 4 amplasamente pe o suprafata de 84.000 de mp. Este vorba despre "Carrefour", "Media Galaxy", "Bricostore" si un mall. Pe linga produse alimentare, locuitorii din judet, dar si din municipiu vor putea achizitiona imbracaminte, incaltaminte, obiecte electronice, de uz casnic, unelte pentru gradinarit si vor avea ocazia sa-si petreaca timpul liber intr-un mod placut la cinematograf, la cofetarie, la restaurant sau la cafenea.
Hypermarketul "Carrefour" este construit pe o suprafata de 13.000 de mp. Compania a angajat nu mai putin de 650 de salariati din zona noastra si va fi inaugurat in data de 13 decembrie, la ora 8.00 dimineata. Amplasamentul este prevazut cu 48 de case de marcat si are compartimente pentru produse congelate, lactate, mezeluri, peste, gastronomie, legume, fructe, cofetarie, brutarie, vin, produse cosmetice, jucarii, mobila, fitness, papetarie, instrumente muzicale, informatica, produse electronice, telefonie mobila. "Este cel de-al 11 lea magazin din Romania: 5 sint in Bucuresti, restul in Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov, Cluj. Ne conducem dupa principiul “Totul sub acelasi acoperis”. Avem cele mai bune preturi de pe piata. Nu ne facem probleme in ceea ce priveste competitia pentru ca avem o strategie clara. Sintem lideri europeni si pe locul al doilea in lume. Pe tot parcursul lunii decembrie programul va fi intre orele 8.00 - 23.00", ne-a declarat Cristian Cojocaru, directorul magazinului "Carrefour" Braila.
Conducerea hypermarketului ne-a explicat ca vor fi foarte multe promotii in aceasta perioada si ca in seara zilei de 21 decembrie va fi organizata o nocturna, ceea ce inseamna ca magazinul va fi deschis pina la ora 1.00 noaptea si de la ora 20.00 vor fi reduceri foarte mari de pret la diferite produse. "Carrefour" vine cu elemente de noutate pe piata braileana. Cumparatorii vor avea prilejul sa cumpere vin frantuzesc, sa guste piine si prajituri dupa retete frantuzesti.

"Este cea mai mare investitie din judetul Braila"

Pe suprafata de 84.000 de mp se construieste si Hypermarketul "Bricostore" care va oferi brailenilor materiale de constructii si obiecte pentru gradinarit. "Media Galaxy" va oferi o gama variata de aparatura electronica. Mall-ul se intinde pe o suprafata de 27.000 de mp, printre firmele care isi vor comercializa produsele in incinta acestuia numarindu-se: "House of Art", "Kids Area", "Casino", "Prestige", "Kenvelo", "Jolidon", "Spider", "Service", "Unicredit", "Otter", "Nike", "Renault", "Mondex", "Leonardo", "Lee Cooper" etc. "Este cea mai mare investitie postrevolutionara facuta in judetul Braila. Va reprezenta un punct de mare atractie unde se va comercializa o gama variata de produse. Brailenii vor putea cumpara atit marfuri la preturi accesibile, cit si marfuri de lux. La mall locuitorii vor avea ocazia sa faca diferite cumparaturi, dar si sa-si petreaca timpul intr-un mod placut la cinematograf, cofetarie, restaurant sau cafenea", ne-a declarat Ionel Avram, consilier judetean PSD si director economic al firmei "Concivia" S.A., care s-a ocupat de o mare parte dintre constructiile din zona Varsatura.
Reprezentantii Primariei Chiscani sint foarte incintati de investitie si spun ca aceasta a adus o multime de bani la bugetul local, comuna devenind acum independenta din punct de vedere financiar. "Va pot spune ca am incasat nu mai putin de 7 miliarde din taxele care tin de autorizatiile de constructie, de certificatele de urbanism. Pentru mine ca primar, sumele incasate din investitia din zona au insemnat descentralizare, cistigarea autonomiei locale a comunei, independenta. Nu voi mai depinde de administratia centrala. Si-au anuntat intentia de a investi si companii austriece si va pot spune ca am deschidere fata de investitorii care vor sa faca lucruri deosebite in zona", ne-a declarat Ion Craciun (PRM), primarul comunei Chiscani.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii