Mergi la conţinutul principal

Chioşcuri de ziare transformate în coşuri de gunoi

mai multe astfel de construcţii zgârie de mult timp privirile trecătorilor, fără ca autorităţile să ia vreo măsură

 

Neîndoielnic că e nevoie de mult timp şi sume importante de bani pentru scoaterea la lumină a Brăilei, iar moştenirea preluată de noua conducere a Primăriei obligă la ierarhizarea priorităţilor.

Important este că sunt descoperite şi atacate pe rând toate zonele care abundă în gunoaie, bălării, copaci crescuţi aiurea, mobilier stradal lipsă sau distrus, alei şi trotuare făcute zob, prezenţa stânjenitoare şi periculoasă a haitelor de maidanezi etc.

Vorbind despre mizeria din oraş, un alt aspect trebuie semnalat: cine trăieşte sau trece prin Brăila este neplăcut surprins şi de numărul în creştere al chioşcurilor de difuzare a presei abandonate.

Unele închise de ani zile, devastate şi murdare, cu geamurile sparte şi în care se aruncă cu voioşie tot felul de gunoaie şi ambalaje, altele, adăposturi ad-hoc pentru câinii de pripas, mâncate de rugină şi intemperii, cu vopseua scorojită.
Rămâne de văzut cât vor mai tolera Primăria şi Poliţia Locală aceste aspecte şi când vor începe să acţioneze ferm asupra fostilor proprietari

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro