Mergi la conţinutul principal

CFR face curăţenie de-a lungul căii ferate şi în apropierea gărilor

Compania Naţională de Căi Ferate a anunţat că a demarat un amplu program de curăţenie şi igienizare a spaţiilor şi terenurilor din zona căii ferate, program prin care doreşte să promoveze acţiunile comune de ecologizare a mediului, în rândul cetăţenilor şi al călătorilor. Potrivit comunicării din partea CFR SA, campania se desfăşoară pe raza de activitate a celor opt sucursale regionale - Bucureşti, Braşov, Craiova, Timişoara, Cluj, Iaşi, Galaţi (de care aparţine şi staţia CFR Brăila) şi Constanţa -, angajaţii participând la acţiuni de colectare a gunoaielor din staţiile de cale ferată, haltele de mişcare, spaţiile destinate publicului călător, de strângere şi depozitare a deşeurilor şi a materialelor aruncate în zona de protecţie şi siguranţă a căii ferate, în zonele tehnologice sau în vecinătatea liniilor de cale ferată.
"Activităţile de ecologizare sau de curăţenie nu mai sunt de mult o noutate. Sperăm însă că văzând angajaţii noştri care participă în mod organizat şi continuu la acţiuni de strângere a deşeurilor, lăsate în urmă de unii călători, şi comunităţile locale ni se vor alătura, dacă nu prin a participa activ la acţiunile noastre locale, măcar prin păstrarea condiţiilor astfel realizate", a declarat Dan M. Costescu, directorul general al CFR SA.
De asemenea, până la finalul campaniei care se va încheia în luna octombrie, feroviarii vor desfăşura şi lucrări de salubrizare şi de înfrumuseţare a spaţiilor şi terenurilor aflate în administrare.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro