Mergi la conţinutul principal

CFR face angajări!

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, administratorul reţelei naţionale de cale ferată, a anunţat că oferă absolvenţilor din instituţiile de învăţământ tehnic superior oportunităţi de dezvoltare a unei cariere în domeniul feroviar. Cu alte cuvinte, compania face angajări de personal de spcialitate cu studii suşerioare. Astfel, unitatea a demarat un program de selecţie în vederea angajării absolvenţilor din ultimii 3 ani, în departamentele operaţionale care contribuie la modernizarea infrastructurii feroviare. "Programul de selecţie are drept scop completarea a 110 de posturi de ingineri, distribuite pe toate cele 8 regionale de cale ferată (Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Iaşi, Braşov, Constanţa şi Galaţi), pentru specializările: tehnologia transporturilor (trafic), telecomunicaţii/telecomenzi feroviare şi electronică, construcţii căi ferate drumuri şi poduri", se arată în comunicatul celor de la CFR.
CFR SA este companie cu capital majoritar de stat, prezentă pe piaţa feroviară din anul 1998, administrarea activităţii la nivel local fiind gestionată prin cele 8 sucursalele regionale care funcţionează în Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi, Galaţi şi Constanţa.
Informaţiile referitoare la condiţiile de participare la preselecţie şi perioada de desfăşurare a acestei etape sunt disponibile la nivelul fiecărei regionale de cale ferată şi, de asemenea, vor fi publicate în perioada următoare pe site-ul companiei www.cfr.ro, la domeniul angajări.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro