Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila verifica Precizia la Sacele

Linia de clasament a celor doua formatii inaintea partidei directe
14 FC Sacele 12 2 6 4 10-15 12 (-6)
16 CF Braila 12 2 3 7 5-21 9 (-9)

Cu toate ca si in aceasta saptamina CF Braila s-a confruntat cu diverse probleme, pregatirile in vederea meciului de la Sacele au decurs in mod normal. Pentru acest meci foarte important Ionel Iuga nu poate conta pe Ghidarcea care s-a accidentat in timpul unui antrenament, iar Posteuca va absenta din cauza cartonasului rosu primit runda precedenta cind a faultat in calitate de ultim aparator. La antrenamentele premergatoare partidei cu Precizia nu a participat nici Girleanu care a fost convocat la lotul national de juniori pentru dubla intilnire cu Italia. Juniorul galatean este asteptat la Braila astazi in jurul prinzului, iar antrenorul I. Iuga spera ca acesta sa fie in plenitudinea fortelor pentru ca nu are la dispozitie prea multe variante de echipa.
Jucatorii au intrat ca de obicei in cantonament inca de joi dupa-amiaza, iar vineri, dupa antrenament, au plecat spre Predeal unde vor innopta la hotelul Petromului urmind ca simbata dimineata sa parcurga si ultimii 25 de kilometri pina la Sacele.
"Pentru noi toate meciurile sint foarte importante, dar in special acelea in care ne duelam cu contracandidatele la evitarea retrogradarii. Precizia face parte, ca si noi, din aceasta categorie, de aceea vom face tot ce ne sta in putinta sa nu pierdem", a declarat Ionel Iuga la plecarea spre Predeal.

Ambele echipe au pierdut lamentabil runda trecuta

Formatiile care se vor intilni, astazi, la Sacele au inregistrat infringeri rusinoase in etapa trecuta. Echipa din Sacele a pierdut cu 4-1 pe terenul penultimei clasate, Chimia Brazi, desi reusise sa egaleze in minutul 24 prin Foca, si a ajuns pe o pozitie alarmanta in clasament. La rindul ei, CF Braila a fost invinsa cu 2-0 pe propriul teren de catre Delta Tulcea intr-un meci dominat de tulceni la toate capitolele.
Astazi, formatia din Sacele va incerca sa obtina un succes pentru a nu-si inrautati si mai mult situatia la adevar in timp ce echipa lui Ionel Iuga spera sa iasa din pasa neagra printr-un joc bun si un rezultat pe masura.

In sezonul trecut si-au impartit victoriile

Acum doua sezoane, Dacia a cistigat ambele partide cu Precizia, insa in campionatul trecut cele doua combatante de astazi si-au impartit victoriile.
In tur, la Sacele Precizia a cistigat cu 1-0 gratie reusitei lui Terciu din minutul 56 si tot cu acelasi scor s-a incheiat partida retur de la Braila, golul Daciei fiind marcat de Ungureanu in minutul 7.
Din echipa care a reprezentat orasul nostru in timpul mandatului celor doi antrenori Imilian Serbanica si Ion Gigi care au condus pe rind echipa fanion a orasului in sezonul trecut nu mai figureaza o serie de fotbalisti de care, acum CF Braila ar fi avut mare nevoie si anume Olteanu, Ionila, Plesa, Covaci si Giani Gorga.

Etapa a 13-a programeaza meciurile:
FC Snagov - Petrolul Ploiesti
Prefab. 05 Modelu - Gloria Buzau
Delta Tulcea - FC Brasov
Dunarea Galati - CS Chimia Brazi
FC Sacele - CF Braila
Forex Brasov - CS Otopeni
FC Botosani - FCM Cimpina
FCM Bacau - Sportul Studentesc
Cetatea Suceava - Dunarea Giurgiu
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii