Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila si Viitorul Insuratei sustin astazi meciuri amicale cu nou promovate in Liga a III-a

Astazi, echipele din judetul Braila angrenate in Liga a III-a sustin meciuri de verificare.
CF Braila se deplaseaza la Rm. Sarat pentru un amical cu formatia lui Misu Ciobanu, nou promovata Onix.
In probe la echipa fanion a orasului se afla Ionica Istriceanu un mijlocas de la echipa a doua a Gloriei Bistrita, jucator recomandat de catre fostul antrenor al Daciei, Ion Balaur. Zilele acestea cu lotul formatiei brailene s-au mai antrenat Calin, Rosu si Olenic insa sanse de a ramine la CF Braila are doar Victor Olenic.
Marti, 14 august, cu o zi inaintea meciului de cupa, vor fi legitimati Fisie si Daniel Iftodi, antrenorul principal al formatiei brailene urmind sa conduca echipa din teren.
Atmosfera din tabara braileana este buna, jucatorii raspunzind cu o mare responsabilitate la sedintele de pregatire. Ieri, in cadrul unui meci scoala, CF Braila a invins echipa de juniori I a clubului brailean cu scorul de 6-2.
Viitorul Insuratei va evolua pe teren propriu in compania echipei antrenate de fostul tehnician al CF-ului, Puiu Antohi.
Sandu Minciu va putea conta si pe cei doi jucatori care in ultima saptamina au acuzat usoare probleme medicale, Berceanu si Vioreanu insa nu-l va putea utiliza si pe Calatoaie care a suferit o entorsa la umar, pentru care medicul i-a recomandat sase saptamini de pauza.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii