Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila a cistigat cu 4-2 amicalul Viitorul Insuratei

Ieri pe stadionul Municipal CF Braila si Viitorul Insuratei au facut o ultima repetitie inaintea dificilelor partide oficiale pe care le vor sustine in acest week-end. Viitorul a deschis scorul prin Vioreanu care a transformat un penalty scos de Bratosin, dar prima repriza s-a incheiat la egalitate dupa ce Alin Pinzaru a concretizat o actiune colectiva a gazdelor.
Bratosin a crosetat citiva jucatori a centrat in careu si Vioreanu l-a invins inca o data pe Iorga, iar formatia din Insuratei a preluat pentru a doua oara conducerea. Putea fi chiar 3-1 pentru oaspeti dar Coman a ratat in situatie de unu la unu cu portarul gazdelor si cum ocaziile se razbuna CF-ul a reusit sa reechilibreze balanta in urma reusitei lui Elek. Costel Rosu si Elek au mai inscris cite o data si astfel formatia lui Puiu Antohi s-a impus cu 4-2.
"Scorul m-a interesat mai putin. In prima repriza am fost multumit in mare de evolutia jucatorilor, pentru ca am avut o buna circulatie a balonului dar tot sint probleme la finalizare. Din pacate nu ne ocolesc accidentarile. Berceanu acuza o durere de spate, Dragan inca se resimte dupa jocul de la Bucuresti, iar Macare ramine in continuare indisponibil".
La rindul sau si presedintele formatiei din Insuratei, Paul Alexandru a considerat util amicalul de miercuri: "Am vrut sa ne evaluam potentialul cu o echipa de nivel superior deoarece vineri vom juca in compania liderei Dinamo II. Sint multumit de evolutia jucatorilor si sper sa le punem destule probleme dinamovistilor".

CF Braila: Iorga - Moldoveanu, Ghidarcea, Calin, Rotaru - Tismanaru, Olenic, Pinzaru, Rosu - Berceanu, Elek.
In repriza a doua au mai jucat Mitrea, M. Munteanu, Bosoi, Balaban, Girleanu si Rancan.
CS Viitorul: Stoica - Paduraru, Musat, Moroianu, Clim - Vioreanu, Bratosin, Muha - Stoian, Dobre, Anghelina.
In partea a doua au mai evoluat Paraschiv, Baicu, Bogdan, Oprea, Coman, Dima si Stanciu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii