Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila - Cetatea Suceava

Cu toate ca nimeni din conducerea clubului nu vrea sa recunoasca
situatia financiara la CF Braila este ingrijoratoare. Surse din cadrul clubului care au dorit sa-si pastreze anonimatul au declarat, ieri, ca de trei luni si jumatate salariatii de la stadion nu au mai vazut nici un leu din salariul lor si ca, in acel moment, se faceau demersuri pe la diferiti sponsori pentru obtinerea banilor necesari baremului de arbitraj.
In privinta meciului de astazi, antrenorul Vasile Darie este optimist si considera ca formatia braileana poate sa cistige daca va aborda jocul cu cetatea Suceava ca in prima parte a meciului de la Bacau.
Cu mici modificari in linia defensiva, tehnicianul brailean va miza pe aceeasi formatie pe care a trimis-o in teren in jocul de la Pambac.
Singurul absent din lotul echipei este Zagan care a fost eliminat in etapa inaugurala pentru cumul de cartonase galbene.
Astazi brailenii nu au voie sa faca nici un pas gresit deoarece o infringere i-ar trimite la -6 in clasamentul adevarului, situatie in care sansele lor de a mai spera la promovare s-ar diminua substantial.
Meciul dintre CF Braila si cetatea Suceava va fi condus la centru de Sava Gaina din Bacau, iar la cele doua linii vor oficia Mircea Orbulet din Bucuresti si Robert Nitu din Ploiesti. Observator FRF a fost desemnat bucuresteanul Ion Cristea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii