Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cetatea Suceava - Dacia Unirea Braila 5-0 (2-0)

Cetatea: Luca - Bordianu, Berezoschi, S. Matei - L. Andries, M. Roman, Rata (min. 40: Apetri), R. Miu (min. 71: Cioran), Basascu - Croitoru (min. 35: Gavrilescu), Dinu
Antrenor: Ioan Radu
Dacia: Olteanu - Constantinescu, L. Ivan, Olenic, Baldovin (min. 72: Pelin) - Hristian (min. 46: Ciocea), Plesa, Sandru (min. 37: Mitrea), Ochia, Dobre - Ungureanu
Antrenor: Imilian Serbanica
Arbitri: Catalin Florescu (Techirghiol) - Gero Szabo si Iulian Szekely, ambii din Cluj
Observator FRF: Vasile Popa (Bistrita)

Daca in ultima vreme formatia braileana avea noroc in Moldova si obtinea succese la Roman si Moinesti, de data aceasta Dacia a pierdut la un scor greu de acceptat. Dupa o evolutie surprinzatoare la Piatra Neamt, cu lidera, echipa lui Imilian Serbanica a capotat in fata unei formatii de pluton, nou promovata Cetatea.
Partida a fost echilibrata pina in minutul 32, cind Roman a prins un sut la vinclu si l-a invins pe Olteanu. Acest gol le-a impulsionat pe gazde care au fortat desprinderea si au si reusit-o in minutul 38. In acel moment Croitoru a patruns in careu, portarul Olteanu l-a faultat in calitate de ultim aparator si arbitrul Catalin Florescu a dictat, firesc, o dubla sanctiune, penalty in favoarea gazdelor si cartonas rosu portarului brailean.
Bineinteles ca au fost necesare modificari in tabara oaspetilor. A iesit din teren mijlocasul Sandru si a fost introdus portarul de rezerva, Mitrea. Lovitura de pedeapsa a fost executata de catre Dinu si scorul s-a majorat la 2-0.
Pina la pauza, Cetatea a controlat ostilitatile in teren, iar in minutul 45, atacantul gazdelor, Dinu, profitind de o bresa din apararea braileana si o iesire inoportuna a lui Mitrea, ar fi putut inscrie pentru a doua oara insa mingea trimisa de el din sase metri a trecut peste bara transversala.

Sucevenii au fost superiori la toate capitolele in repriza a doua

In minutul 50 s-a derulat un nou moment psihologic al partidei. Mijlocasul Daciei, Ochia a patruns in careul advers si in situatie de unu la unu cu Luca a tintit coltul lung insa mingea a trecut pe linga poarta.
Brailenii au echilibrat jocul la mijlocul terenului, au avut mai mult posesia mingei in urmatoarele zece minute insa nu si-au creat nici o ocazie de poarta.
In minutul 66, mijlocasul sucevean, Andries, a scapat pe contraatac si, de la 17 metri, a catapultat mingea in vinclul portii brailene.
Dupa numai patru minute, la capatul unei actiuni colective, Dinu a primit o minge in careul mic al Daciei, l-a driblat pe Mitrea si, de la 2-3 metri, a trimis mingea in poarta goala.
In situatia in care oaspetii nu au mai contat in joc, ei aflindu-se si in inferioritate numerica, jocul s-a derulat intr-o singura directie si, cum era si normal, Cetatea a inscris si cel de-al cincilea gol, prin Andries, care a reluat ca la antrenament, in poarta goala, mingea primita de la S. Matei.
Totusi brailenii ar fi putut marca golul de onoare in minutul 82, cind Ciocea a sutat puternic la radacina barei, dar s-a opus cu succes portarul Luca insa putea fi si 6-0 cu un minut inainte de finalul jocului daca Mitrea nu ar fi aparat mingea sutata de Dinu.
Este cea mai usturatoare infringere pe care formatia braileana a inregistrat-o in ultimul deceniu, una care poate ii va readuce cu picioarele pe pamint pe fotbalistii Daciei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii