Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"CET" se pregateste pentru trecerea la sezonul de vara

Nici o asociatie de proprietari din municipiu nu a cerut, in mod oficial, SC "CET" intreruperea furnizarii energiei termice chiar daca s-a incalzit vremea. Asta in conditiile in care, asa cum a explicat directorului Directiei Distributie din cadrul SC "CET" SA Braila, Ionel Patrascu, asociatiile au posibilitatea de a regla singure consumul de caldura prin actionarea vanei conductei de energie termica. "Exista asociatii de proprietari care fiind contorizate, au inchis vanele, dar nu ne-au anuntat de acest lucru. Asa cum am mai spus, noi oricum monitorizam evolutia temperaturilor exterioare pe timpul noptii, astfel incit atunci cind vor fi indeplinite conditiile cerute de lege, sa intrerupem furnizarea", ne-a declarat sursa citata, adaugind ca la acest moment este functional un singur cazan al centralei termice situate pe platforma industriala de la kilometrul 10. De asemenea, Patrascu a precizat ca cel mai probabil inchiderea sezonului rece 2005 - 2006 va avea loc oficial la finele acestei luni, urmind ca din data de 1 aprilie sa se treaca la regimul de vara in care doar centrala termica din Cartierul Progresul functioneaza. Potrivit legislatiei in domeniu, sezonul rece se sfirseste in momentul in care media temperaturilor pe timpul noptii depaseste timp de 3 zile consecutiv 10 grade Celsius astfel incit societatea procedeaza la intreruperea furnizarii caldurii catre populatie.
Important de mentionat este ca martie este ultima luna in care brailenii cu venituri reduse beneficiaza de ajutorul acordat de stat pentru incalzirea locuintelor in sezonul rece 2005 - 2006.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii