Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"CET" a ridicat temperatura agentului termic

Pentru a face fata temperaturilor scazute si pentru a incalzi apartamentele brailenilor, "CET" a ridicat la peste 120 grade Celsius temperatura agentului termic in retea la intrarea pe magistrala de termoficare. "Pentru a respecta diagrama temperaturilor stabilita de legislatia in domeniu am ridicat temperatura agentului termic la 122 grade Celsius la iesirea din "CET". De asemenea, a fost introdus si schimbul III in centralele de cvartal pentru a furniza si pe timp de noapte caldura in imobilele arondate acestora. In plus, o echipa a societatii aplica tratamente de izolare suplimentara a zonelor critice ale magistralei de termoficare", ne-a declarat Ionel Patrascu directorul Directiei Distributie din cadrul SC "CET" SA Braila. Mai mult, sursa citata a precizat ca la acest moment functioneaza ambele cazane ale centralei si ca daca se vor inrautati conditiile meteo este pregatita si instalatia din centrala termica din cartierul Progresul.
In ceea ce priveste asigurarea gazului metan necesar incalzirii populatiei in sezonul rece, Patrascu a spus ca a primit asigurari ca nu vor fi probleme cu presiunea combustibilului gazos.
Important de mentionat este ca, pentru acest sezon rece, "CET" Braila a obtinut cu titlu de ajutor de stat aprobarea contractarii unui credit de 17 milioane RON pentru completarea finantarii achizitiilor si transportului de resurse energetice, hidrocarburi, gaze naturale si carbune, necesare functionarii In perioada de iarna 2005 - 2006. Acesta este al treilea contractat in ultimii ani de care "CET" a beneficiat. Primul imprumut a fost contractat pentru sezonul rece 2003 - 2004 si a fost in valoare de 6 milioane USD, in timp ce pentru iarna 2004 - 2005 creditul a fost doar 4 milioane USD.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii