Mergi la conţinutul principal

"CET" este gata sa incalzeasca Braila

Conducerea operatorului local de termoficare SC "CET" SA Braila, unitate la care Consiliul Local Municipal este actionar majoritar, a anuntat ca a finalizat cele mai importante lucrari pregatitoare in vederea functionarii sistemului de termoficare in sezonul rece noiembrie 2008 - martie 2009. Astfel, potrivit unui raport prezentat de viceprimarul Stanel Necula, cel care are in competenta activitatea "CET" in cadrul Colegiului Prefectural, printre masurile aplicate se numara reparatia capitala la turbina de 25 MW, verificarea aparaturii de masura si control, verificarea ISCIR a tuturor utilajelor energetice, precum si verificarea supapelor de siguranta, toate acestea aferente sursei de producere a energiei termice de pe plaforma "CET", de la km 10. In ceea ce priveste partea de distributie a energiei termice exista in exploatare 13 Centrale Termice, 58 de Puncte Termice, 58 km de retele termice secundare si 48 km de retea de termoficare primara. In acest context, in raport se aminteste despre lucrarile efectuate pe partea de distributie in perioada de revizii si reparatii, printre care revizia cazanelor Metalica tip PAG25 din CT CCH, CT Progresul, CT Kogalniceanu, CT Gifet, CT 3 Vidin, CT Liceu Economic, CT Rahova, CT H Galati, CT B Galati, CT Plantelor si CT Turn Galati, precum si revizuirea instalatiilor de gaz aferente a 9 centrale termice. In plus, au fost executate sau sint in curs de finalizare lucrari de modernizare a 9 puncte termice (PT 3 Dorobanti, PT Marna, PT 4 Calarasi, PT Prometeu, PT 1 Hipodrom, PT 2 Dorobanti, PT 4 Hipodrom, PT 3 Calarasi 4 si PT 2 Calarasi 4). In ceea ce priveste lucrarile de contorizare individuala realizate pina acum, "CET" a comunicat finalizarea lor in cazul a 192 de apartamente si 5 agenti economici. Ca realizare investitionala deosebita, in raport se subliniaza importanta punerii in functiune a unei surse noi de energie termica, este vorba despre CAF-ul de 15 gcal/h care asigura necesarul de apa calda de consum pentru perioada calda, iar pentru sezonul rece asigura virful de consum.
Reamintim ca in cursul lunii septembrie, dupa finalizarea reviziei tehnice anuale, operatorul a efectuat probele de presiune pentru instalatiile de producere, transport si distributie, iar zilele acestea se deruleaza probele de punere in functiune a instalatiilor de producere CET - sursa veche, situata pe platforma de la km 10.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

Obiectiv Vocea Brailei 2022

Continutul acestui site este proprietatea SC Double P Media SRL. Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul SC Double P Media SRL

Analiza WEB