Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Certificarea ISO - acces sigur pe piata europeana"

In cursul zilei de ieri, in sala de conferinte a Directiei Generale a Finantelor Publice a avut loc un seminar organizat de catre "All Cert Systems si OCP - Floyd" cu tema "Certificarea ISO - acces sigur pe piata europeana". La acest eveniment moderat de catre Dan Pavelescu, directorul de dezvoltare al "Allcert Systems", au fost prezenti reprezentanti ai autoritatilor publice implicate in alocarea fondurilor structurale, specialisti implicati in promovarea si certificarea sistemelor de management, reprezentanti ai mediului de afaceri local, precum si ai organizatiilor neguvernamentale. Scopul manifestarii este acela de a contribui la stimularea cresterii competitivitatii tuturor actorilor implicati in dezvoltarea unei economii nationale durabile, prin responsabilizarea tuturor factorilor interesati de procesul economic si decizional. De altfel, organizatorii au sublinat importanta adoptarii de catre organizatii a standardelor internationale de management integrate (calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala, siguranta alimentelor, a informatiilor, responsabilitate sociala) mai ales in contextul integrarii europene si a cerintelor legislatiei nationale. In plus, un alt factor de presiune in sensul implementarii si certificarii standardelor de management este cel generat de societatea civila care este tot mai mult ineresata de aspecte legate de cresterea competitivitatii organizatiilor pe piata unica europeana.
Organizatorii au declarat ca aceste actiuni isi propun sa faciliteze accesul la informatie, precum si responsabilizarea partilor interesate in procesul de aplicare a principiilor sistemelor de management in mediul institutional si de afaceri.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii