Mergi la conţinutul principal

Cereri cu toptanul pe masa primarului

23.000 este numărul cererilor pentru alocarea ajutorului de căldură, care se îmbibă de praf pe masa primăriei în aşteptarea adoptării bugetului de stat pe 2010. La acest număr se mai adaugă şi alte câteva mii de solicitări pentru o masă caldă la cantinele sociale.
Pe marginea acestei probleme, edilul-şef, prim-vicepreşedintele PSD Brăila, Aurel Simionescu, se pare că are de făcut doar o singură remarcă, lansată ieri pe orbita politichiei brăilene în timpul săptămânalei conferinţe de presă de la primărie. Remarca social-democrată a social-democratului Simionescu este următoarea: "Sper ca săptămâna asta să se voteze odată bugetul ăsta blestemat. Şi asta pentru că în momentul de faţă avem 23.000 de cereri pentru căldură, cereri care, să spun aşa, ar trebui «onorate»".
În rest, la capitolul fisuri financiare ale instituţiei la cârma căreia se află, primarul a ţinut să ne aducă la cunoştinţă faptul că la începutul acestui an, spre deosebire de 2009, încasările Instituţiei au scăzut cu aproximativ 15-20%. "Ceea ce aş comenta eu momentan este ceea ce se vede din încasările noastre. Anul ăsta, faţă de începutul lui 2009 avem scăderi de încasări bugetare cu 15-20%, ceea ce poate fi numit alarmant", a conchis Aurel Simionescu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro