Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cercetam Impreuna cu Politia ce obiectiv va avea Poli Iasi

Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat, In gluma, ca nu stie care este obiectivul echipei sale si ca Impreuna cu Politia cerceteaza acest lucru.
"Obiectivul nostru pentru aceasta editie de campionat este In lucru. Am vorbit cu Politia si vedem si noi ce obiectiv o sa avem. Cazul e In cercetare In acest moment. Am vazut ca Universitatea Craiova vrea sa bata la Steaua. Ceahlaul vine sa ne bata pe noi. Sint vreo cinci echipe care vor In cupele europene. Alte cinci vor campionatul. Toate locurile s-au ocupat. Noi ce obiectiv sa ne mai propunem, ce loc sa mai vrem? Probabil ca o prima liga cu 40 de echipe ar multumi pe toata lumea", a spus, cu umor, Ionut Popa.
Antrenorul iesean a precizat ca In acest moment jucatorii sai sint motivati de orice, mai putin de bani. "Pentru jocul cu Piatra Neamt, dar si pentru celelalte, jucatorii mei vor fi motivati de declaratiile date de adversari sau mai stiu eu de ce altceva, dar nu de bani. Se stie situatia noastra financiara", a comentat Popa.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii