Mergi la conţinutul principal

Cerşetorii, amendaţi şi îndepărtaţi din parcările de la supermarket

poliţiştii locali le-au stricat planurile unor persoane care apelau la mila publicului, în parcările de la Kaufland şi Penny

 

În urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Locală, în ultima săptămână, pe linia depistării persoanelor care apelează la mila publicului şi a celor care vagabondează pe raza municipiului Brăila, au fost depistate 5 persoane. Dintre acestea, au fost sancţionate contravenţional 3  persoane, cu amenzi în valoare de 300 lei. Celelalte persoane au fost îndepărtate din zonă, fiind în evidenţa Poliţiei Locale Brăila.

O femeie, în vârstă de 66 ani, din localitatea Gemenele, a primit amendă în valoare de 100 lei, ea fiind depistată pe str.Milcov, în parcarea supermarket-ului “Penny”, apelând în mod repetat la mila trecătorilor. Un bărbat în vârstă de 45 ani, din comuna Gropeni, a fost şi el amendat cu 100 lei, fiind depistat pe str. Mecanizatorilor, în parcarea supermarket-ului Kaufland, apelând în mod repetat la mila trecătorilor.

Poliţiştii locali au depistat şi un bărbat de 33 ani, din comuna Ghidigeni, judeţul Galaţi, care a fost amendat tot cu 100 lei, el fiind depistat pe şos. Rm.Sărat la intersecţie cu str.Comuna din Paris, apelând în mod repetat la mila trecătorilor.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro