Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Centru olimpic de kaiac - canoe a primit deja aprecieri din partea federatiei de specialitate

Infiintat pe 15 octombrie 2005, Centrul Olimpic de kaiac - canoe format din sase sportivi ai sectiei CSM-ului, coordonat de antrenorul emerit Marin Blindu, a primit deja aprecieri din partea reprezentantilor federatiei de specialitate pentru conditiile exceptionale pe care le ofera sportivilor.
Saptamina trecuta, secretarul general al FRKC, Z. Toth si antrenorul federal A. Ilicin au verificat locurile de antrenament si au ramas placut impresionati de conditiile de pregatire de la bacul de iarna, dar si de cele oferite de cabana nautica.
"Toth, secretarul federatiei, a afirmat ca la noi conditiile de pregatire sint incomparabil mai bune decit cele de la Tr. Magurele si totodata ne-a felicitat pentru numarul mare de sportivi braileni al caror aport a facut ca aceasta disciplina sportiva sa se situeze pe locul al treilea in 2004, din 36 de sectii care au punctat in clasamentul general", a declarat directoarea CSM-ului, Tinca Amza.
Sursa citata a mai mentionat faptul ca pentru moment este exclusa cooptarea unor sportivi din alte judete, principalele motive invocate fiind lipsa spatiului de cazare si a unor fonduri suplimentare care trebuie alocate pe linga cele oferite de federatie: "Pentru moment nu vor veni sportivi din alte parti, din mai multe motive. In primul rind ar trebui rezolvata problema cazarii, a posibilitatilor de continuare a studiilor. Pe de alta parte nu pot semna o astfel de conventie deoarece clubul, neavind o baza materiala dezvoltata pentru a produce venituri proprii, nu poate acoperi cheltuielile Centrului olimpic. Un sportiv primeste 250.000 lei pentru masa si 5.000 pentru medicatie si de aceea ii putem sustine deocamdata doar pe sportivii clubului."
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii