Mergi la conţinutul principal

"Celhart Donaris" a trecut pe pierdere

Producatorul de hirtie si celuloza SC "Celhart Donaris" Braila a avut in primele trei luni venituri de 30,53 milioane lei, in scadere cu aproximativ 12 milioane fata de perioada similara a anului trecut, cind veniturile se cifrau la 42,9 milioane lei. In ceea ce priveste cheltuielile, potrivit raportului trimestrial al companiei prezentat pietei Rasdaq, acestea au scazut si ele in intervalul 1 ianuarie - 31 septembrie 2008, la 33,65 milioane lei fata de 45,9 milioane lei (septembrie 2007). Totodata, cifra de afaceri a firmei s-a mentinut la un nivel relativ constant comparativ cu anul trecut la 23,04 milioane lei. Ca rezultat, la finele trimestrului III, a iesit o pierdere de 3,13 milioane lei in crestere cu aproape 4 procente fata de perioada similara a anului trecut.
Ca termen de comparatie, la finele primului semestru din acest an, compania raportase un profit de aproape 1 milion de lei, dupa ce in iulie 2007 anuntase ca rezultatul fusese unul negativ, o pierdere 1,32 milioane lei. Tot din situatia raportata la 30 iunie 2008 rezulta ca societatea a realizat investitii in cuantum de aproximativ 5 milioane lei, in crestere cu aproape 2 milioane fata de semestrul I 2007.
Trebuie mentionat, totusi, ca in cursul anului trecut, compania a procedat in doua rinduri la concedierea colectiva a 420 de salariati, prima campanie in martie 2007 si a doua in decembrie anul trecut. Conform celor mai recente raportari, actionarul majoritar al firmei este "Ecopack" Ghimbav, apartinind omului de afaceri Vladimir Cohn, cu o participatie de 88,10% din capital.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu