Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cele doua echipe de copii ale Daciei Unirea au ratat calificarea in finala

In perioada 2-4 decembrie, echipele de copii nascuti in anii 1994 si 1995 ale Daciei Unirea au participat, la Galati, la etapa de zona a "Cupei Sperantelor" - Memorial "Gheorghe Ola", la fotbal.
La grupa 1994, Dacia a pierdut cu 1-3 primul meci din grupa, dupa ce la pauza a condus cu 1-0, prin golul marcat de Mihai Iordache. La inceputul primei reprize, acelasi jucator a trimis o data mingea in bara dupa care galatenii au reusit o serie de trei goluri si au inclinat astfel balanta in favoarea lor.
In cel de-al doilea meci, elevii lui Nicu Pascu au incheiat la egalitate, 1-1, intilnirea cu omologii lor de la Farul, golul brailenilor fiind marcat in acest meci de Gabriel Colilie.
Evolutia jucatorilor braileni a fost foarte buna in partida cu Prefabricate Calarasi, iar acest fapt s-a remarcat si pe tabela de marcaj care la final arata scorul de 5-0 in favoarea Daciei. Golurile invingatorilor au fost inscrise de Ghetu, care a reusit cel mai rapid gol, in primele secunde a partidei, Iordache 2 si Andrei Moisa 2.
Duminica, Dacia a pierdut ultimul meci, cu 0-2 in fata Rapidului.
Din aceasta grupa pentru faza finala a competitiei s-a calificat Otelul Galati in timp ce formatia braileana a ocupat pozitiile 3-4, la egalitate cu Farul Constanta.
"Consider ca rezultatul pe care l-am obtinut este unul meritoriu, in conditiile in care acesta este singurul turneu oficial la care participa si aceasta grupa de copii, intr-un an. Daca am fi reusit sa fructificam ocazia din repriza a doua a meciului cu Otelul, probabil ca am fi cistigat meciul si am fi avut sanse la calificare. Oricum, intr-o companie selecta, am demonstrat ca putem juca de la egal la egal cu echipele unor cluburi puternice, chiar daca scorurile nu reflecta echilibrul de forte din teren. Printre jucatorii pe care ii pot remarca se numara Iordache si Ghetu", a declarat la finalul competitiei Nicu Pascu.
La grupa 1995, Dacia a pierdut toate meciurile si a ocupat ultimul loc in grupa.
Rezultatele inregistrate la aceasta categorie de virsta au fost urmatoarele: Dinamo - Dacia 5-1, Farul - Dacia 5-0, Steaua Dunarii Galati - Dacia 7-0.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii