Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cel putin un mort, dupa ce un avion a derapat pe un aeroport din Chicago

Un avion de pasageri apartinind companiei Southwest Airlines a derapat, joi seara, pe pista aeroportului Chicago Midway, in conditii de viscol, parasind terminalul si lovind doua vehicule intr-o intersectie invecinata, incident soldat cu moartea unui copil, relateaza CNN.
Aparatul, care sosea de la Baltimore (Maryland), a derapat si a trecut printr-un gard care separa pista aeroportului de o intersectie, a explicat Wendy Abrams, purtatorul de cuvint al Departamentului de Aviatie din Chicago.
Victima, un baietel in virsta de opt ani, era insotit de parintii lui si de alti doi copii mai mici decit el, a precizat Deborah Song, purtator de cuvint al Advocate Christ Medical Center din Oaklawn, locul unde a fost transportata familia, adaugind ca mama si tatal sint in stare grava. Un alt copil, un baiat in virsta de trei ani, este in stare buna, a spus Song, subliniind ca nu exista informatii despre al treilea copil, un bebelus.
Cortez Trotter, din cadrul Departamentului de Pompieri din Chicago, a declarat ca aproximativ 12 persoane au fost spitalizate in urma accidentului.
Cauzele accidentului nu au fost elucidate pina in prezent, dar purtatorul de cuvint al Administratiei Federale a Aviatiei, Laura Brown, a apreciat ca sistemul de frinare fata al avionului a cedat.
Avionul era un Boeing 737, avind la bord 98 de pasageri si cinci membri ai echipajului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii