Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cel putin 82 morti in insula Sumatra, in urma unui seism produs marti

Un seism puternic care s-a produs, marti, in Indonezia si a fost resimtit in Singapore s-a soldat cu moartea a cel putin 82 de persoane in insula Sumatra, a anuntat Biroul local al organizatiei Unicef, citat de AFP.
Purtatorul de cuvint al presedintelui indonezian anuntase anterior ca cel putin 70 de persoane si-au pierdut viata in urma seismului.
"Exista sute de victime. Cerem interventia unor echipe de salvare dotate cu aparatura medicala. Infrastructura noastra de aici este insuficienta", a declarat Samsurahim, primarul localitatii Solok, pentru postul de radio Elshinta.
"Cea mai mare parte a deceselor a fost provocata de prabusirea unor cladiri", a precizat un alt oficial local.
Institutul american de Geofizica (USGS) a anuntat ca seismul a avut magnitudinea de 6,3 grade pe scara Richter iar hipocentrul a fost localizat la o adincime de 30 de kilometri.
Agentia meteorologica de la Singapore a anuntat ca, potrivit masuratorilor sale, seismul a avut 6,6 grade pe scara Richter.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii