Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cel putin 18 persoane au murit in urma intemperiilor din Europa

Furtunile puternice, alunecarile de teren, inundatiile si descarcarile electrice care au avut loc in Europa au provocat moartea a cel putin 18 persoane in Franta, Grecia si Turcia, au declarat luni o serie de oficiali, citati de Reuters.
Sase persoane au murit, iar alte doua au fost date disparute in urma inundatiilor grave care au afectat provincia turca Agri, situata la granita cu Iranul, unde apele s-au revarsat din cauza topirii zapezii.
In provincia Van, un copil in virsta de doi ani, a murit dupa ce casa in care se afla s-a prabusit in urma alunecarilor de teren. Alti doi copii au murit, iar o a treia persoana a fost ranita dupa ce au fost loviti de fulger.
Sase turisti au murit in Grecia in timp ce incercau sa traverseze un riu din sudul tarii. Ei faceau parte dintr-un grup de 18 persoane luate de viitura de pe riul Lousios. Procurorii au acuzat organizatorii excursiei de ucidere din culpa.
In Franta, doi scafandri si un amator de iahting s-au inecat duminica, pe coasta de vest a departamentului Bretagne, in urma intemperiilor. Acesta din urma a cazut in mare de la bordul ambarcatiunii sale. Cei doi scafandri, care faceau parte dintr-un grup de sase, au fost surprinsi in largul marii de valurile puternice. Restul persoanelor au ajuns in siguranta la mal.
Furtunile puternice si inundatiile, produse in aceasta primavara pe teritoriul Europei, au provocat nu numai victime umane, ci au prejudiciat si infrastructurile din Franta, Spania, Polonia, Bulgaria, Turcia si alte tari.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii