Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cel putin 12 persoane salvate din supermarketul de la Toeging am Inn

Serviciile germane de interventie au salvat 12 persoane, usor ranite, din supermarketul al carui acoperis s-a prabusit marti, a anuntat un reprezentant al Crucii Rosii, care nu a putut preciza daca sub darimaturi se mai afla si alte persoane, relateaza Reuters.
"Nu stim citi oameni ar mai putea fi inauntru", a declarat Marc Elsner, directorul Crucii Rosii locale.
Marliese Kalthoff, purtator de cuvint al lantului Edeka, cel care opereaza supermarketul, a declarat ca politia a informat compania ca in urma accidentului nu au fost inregistrati raniti.
Acoperisul supermarketului Netto s-a prabusit marti, in jurul orei locale 11.00 (12.00, ora Romaniei). Accidentul a avut loc in oraselul Toeging am Inn, situat in Bavaria, la est de Munchen.
Incidentul a avut loc la o luna dupa ce prabusirea acoperisului unui patinoar din Bad Reichenhall, situat tot in Bavaria, a provocat moartea a 15 persoane, dintre care 12 copii. Bad Reichenhall se afla la aproximativ 70 de kilometri de Toeging am Inn.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii