Mergi la conţinutul principal

Cel mai puternic brailean

Duminica, la sala Polivalenta, vor avea loc doua concursuri, unul de powerlifting, care cuprinde trei probe si skandenberg, iar la finalul lor se va decerna titlul de "cel mai puternic brailean".
Actiunea este organizata de Clubul Atlas Braila, iar finantarea este asigurata de catre Directia pentru Sport a Judetului.
"Toti cei care vor sa participe la aceste concursuri sint invitati duminica, la ora 10.00, la sala Polivalenta pentru cintarul oficial, iar doua ore mai tirziu vor incepe intrecerile. La powerlifting vor fi trei probe, cea de ridicare a barei cu greutati din pozitia culcat, genuflexiuni si indreptari cu bara cu greutati. Fiecare proba se va derula pe patru categorii de greutate dar si pe doua categorii de virsta. Inscrierile se pot face in fiecare zi la sediul clubului nostru din strada Decebal nr. 76 A, dar si in ziua competitiei la sala Polivalenta", a precizat Vasile Craciun, presedintele clubului Atlas.
Categoriile de greutate la care se va concura sint 80 kg, 90 kg, 100 kg, si ^100 kg.
"Aceasta actiune are ca scop atragerea a cit mai multe persoane spre activitatea sportiva, dar si promovarea skandenberg-ului pe plan local", a mai adaugat Vasile Craciun, multiplu campion national de culturism.
Primii trei clasati vor primi diplome, cupe si premii in echipament sportiv.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro