Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Cei patru petrolisti sint acum cu acte in regula jucatorii nostri"

Dupa jocul amical de la Galati, componentii lotului echipei CF Braila au continuat pregatirile sub comanda noului antrenor, Puiu Antohi, primordiale fiind antrenamentele tehnico-tactice.
Lotul nu a suferit modificari. S-au oficializat doar transferurile jucatorilor de la Petrolul, Berceanu, Rosu, Moldoveanu si Bosoi, dar in privinta cooptarii si a altor fotbalisti valorosi Vasile Bratianu este sceptic.
"Toti jucatorii de valoare au angajamente in acest moment, de aceea in loc sa aducem nonvalori mai bine incercam sa ne descurcam cu ce avem. Am batut palma cu Petrolul in privinta celor patru jucatori si acum ei sint ai nostri cu acte in regula. Nu avem accidentati in lot si toata lumea asteapta cu nerabdare startul sezonului de primavara. Nicu Ciocea a vut probleme medicale, dar acum, din punct de vedere fizic este apt de joc. Pentru ca nu a putut sa efectueze pregatirea de iarna, Ciocea trage tare pentru a recupera timpul pierdut" a declarat Vasile Bratianu.

La nivelul vestiarului atmosfera este foarte buna

Chiar daca nu a putut sa-si completeze lotul si cu alti jucatori antrenorul Puiu Antohi ramine in continuare optimist, considerind ca juniorii aflati in lotul echipei sale pot oricind sa produca surprize placute.
"La nivelul vestiarului nostru este o atmosfera foarte buna, iar la antrenamente toti trag tare pentru a deveni titulari. Avem putini jucatori seniori in lot insa eu consider ca virsta frageda a unora nu poate fi un impediment in calea performantei" considera Puiu Antohi.
Folosit in partea a doua a partidei amicale cu Otelul, atacantul de 23 de ani, Dragan, urmeaza sa se hotarasca in aceste zile daca va dori ca in retur sa evolueze la CF Braila.
"Dragan este un jucator cu experienta si ne-ar fi foarte util in aceasta parte a campionatului. El a evoluat la Dunarea Galati, dar si in citeva partide oficilale pentru Unirea Urziceni in perioada in care acolo a fost antrenor Costel Orac" a mai precizat antrenorul CF-ului.
Simbata, in ultima partida amicala inaintea startului returului, CF Braila va intilni pe Otelul II, acesta fiind jocul in urma caruia antrenorul Puiu Antohi va hotari in linii mari unsprezecele pe care il va trimite in teren la Forex Brasov.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii