Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cei mai tari rezolvitori de probleme de informatica din Braila

In urma pregatirilor realizate on-line pentru olimpiada de informatica si alte concursuri nationale din domeniu, inspectorul de specialitate Gina Stanciu si profesorul Nistor Mot de la Colegiul National "Nicolae Balcescu" au realizat un clasament general al elevilor care au reusit sa rezolve cele mai multe probleme dintre cele propuse. Adresa site-ului pe care poate fi accesat acest clasament este: "www.eduitbr.uv.ro", la aceeasi adresa realizindu-se si pregatirile on-line pentru informatica.
Pe primul loc se situeaza Cristian Bercaru din clasa a X-a "Murgoci" cu 171 de puncte, apoi urmeaza: Marian Bou, clasa a IX-a, de la "Balcescu" - 162 de puncte, Madalina Samoila, clasa a X-a "Balcescu" - 145 de puncte, Marius Cetanas, clasa a X-a de la "Cerna" - 145, Marius Chiriac, clasa a X-a de la "Cerna" - 144 de puncte, Dana Nicula, clasa a X-a de la "Balcescu - 139 de puncte, Silvia Cotet, clasa a X-a de la "Balcescu" - 139 de puncte, Roxana Moldoveanu, clasa X-a de la "Balcescu" - 127 de puncte, Ionel Lescai, clasa a X-a de la "Murgoci" - 127 de puncte, Mihai Sterpu, clasa a XI-a de la "Balcescu" - 93 de puncte.
Pe site-ul "www.eduitbr.uv.ro" sint organizate runde saptaminale de pregatire, in cadrul fiecareia fiind studiate elemente teoretice cu aplicatii si doua probleme propuse spre rezolvare in unul dintre limbajele de programare Pascal, C sau C^^. Scopul actiunii este acela de a antrena suplimentar elevii pentru competitiile de informatica si pentru a stimula pasiunea pentru acest domeniu. Incepind cu aceasta saptamina, o astfel de pregatire on-line pentru
informatica se va desfasura si pentru elevii din gimnaziu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii