Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Cei care ne-au considerat ratati si-au dat palme singuri"

Capitanul reprezentativei Romaniei, Cristian Chivu, a declarat, luni, la Mogosoaia, cu ocazia reunirii lotului nationalei pentru meciurile cu Bulgaria si Albania, ca persoanele care au considerat actuala generatie de fotbalisti drept una de ratati si-au dat palme singuri.
Cristian Chivu a declarat ca aceasta calificare este rezultatul muncii si a jocurilor bune facute de "tricolori". "E nesperat, nimeni nu se astepta sa fim calificati cu doua meciuri mai devreme. Acest cantonament va fi mult mai relaxat, chiar daca sintem constienti de importanta celor doua meciuri, e in joc palmaresul echipei nationale, Romania isi doreste sa continue pe drumul bun. M-am simtit mindru tot timpul, chiar daca am fost o generatie de ratati pina acum, asa cum au spus unii, am fost respectat de colegii din Italia, asa e normal. N-am dat palme nimanui, cei care ne-au considerat ratati si-au dat palme singuri, de bucurie sau de tristete", a spus fundasul echipei Romaniei.
Chivu a vorbit si despre atacurile presei bulgare la adresa romanilor: "A fost ceva de la presa scrisa la presa scrisa, ostile la adresa noastra si voi la adresa lor, voi ar trebui sa le dati raspunsuri, n-au fost declaratii ale unor jucatori".
Capitanul "tricolorilor" a mentionat ca Romania trebuie sa joace bine in urmatoarele partide, pentru a incepe pregatirea propriu-zisa pentru Euro-2008. "Vrem sa cistigam, pentru ca dorinta noastra e sa terminam pe primul loc si asteptam sa avem suporteri la meciul cu Albania, pentru ca e o calificare muncita, o asteptam de foarte multa vreme si ne dorim sa-i avem alaturi. E greu sa umpli stadioanele, lumea s-a saturat de violente, scandaluri, speculatii, e trist pentru ca e o performanta notabila a echipei nationale, ar fi frumos un stadion plin si sa ne bucuram impreuna cu suporterii", a spus el.
Comentind faptul ca firmele de turism refuza sa puna la dispozitia suporterilor autocare pentru Bulgaria, temindu-se de incidente, Chivu a precizat: "Atunci firmele sa organizeze excursii pentru Bucuresti, la meciul cu Albania. Mi se pare normal sa fie aceasta teama, pentru ca s-au facut niste acuze gratuite la adresa unei tari, lumea de acolo e destul de inraita vizavi de noi, de poporul roman, dar speram sa se rezume totul la fotbal si nimic mai mult", a comentat fundasul echipei Inter.
Chivu n-a vrut sa dea detalii despre ce inseamna "s-a rasturnat caruta", afirmatie pe care a facut-o in vestiar dupa victoria cu Olanda. "O sa va zic peste vreo 50 de ani, e ceva legat de ce s-a intimplat in ultimii opt ani, o gluma", a spus el.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii