Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CEC ofera credite ipotecare fara avans

Casa de Economii si Consemnatiuni a lansat, recent, un credit ipotecar fara avans sau cu un avans de pina la 15% din suma imprumutata, cu dobinda variabila de 9,58% pe an si un termen de gratie de cel mult 750 de zile, in functie de perioada de tragere.
Creditul ipotecar se poate solicita atit in lei, cit si in euro sau dolari. Suma maxima care poate fi imprumutata este nelimitata, iar termenul de rambursare poate ajunge la 35 de ani..
La plata ratei se acorda o perioada de gratie de pina la 360 de zile, in functie de durata de creditare, iar pentru constructia unei locuinte, in functie de perioada de tragere, poate ajunge chiar la 750 de zile.
La calculul venitului net pe baza caruia se acorda creditul ipotecar CEC tine cont de toate veniturile certe ale familiei, cu caracter de permanenta pe toata durata de creditare. Pot apela la acest credit persoanele cu virsta de peste 18 ani, iar pina la ultima data scadenta clientul nu trebuie sa depaseasca 80 de ani.
Creditul ipotecar poate fi utilizat pentru cumpararea sau construirea de locuinte, pentru consolidarea, extinderea sau amenajarea celor existente sau pentru cumpararea de terenuri.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii