Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ceahlaul Piatra Neamt - Pandurii Tirgu Jiu 1-0

Unicul gol al intilnirii a fost inscris de Stajici in minutul 74, acesta profitind de o respingere defectuoasa a portarului Balaet la sutul lui Purica.

Gloria Bistrita - FC Vaslui 3-0

Golurile au fost marcate de Sergiu Costea '13, Razvan Paduretu '52 si Sandu Negrean '76.
Sergiu Costea a deschis scorul pentru Gloria, in minutul 13, cu un sut de la 14 metri, dupa o pasa primita de la Zaharia.
Razvan Paduretu a majorat scorul pentru Gloria, in minutul 52, care a marcat cu capul din 10 metri, dupa o centrare de pe partea dreapta a lui Nalati.
In minutul 76, scorul a devenit 3-0 pentru Gloria Bistrita, dupa ce Sandu Negrean a marcat cu capul de la sase metri, dupa un corner de pe partea dreapta executat de Matei.

Otelul Galati - Poli Timisoara 1-0

Poli Timisoara a evoluat din minutul 45 in zece jucatori, dupa ce Stefan Grigorie a fost eliminat deoarece l-a lovit cu cotul in figura pe Marius Baciu.
Unicul gol al meciului i-a apartinut lui Jon McKain, care a inscris un autogol, din sase metri, cu piciorul sting, in vinclul portii, la centrarea lui Gado.

CFR Cluj - Universitatea Craiova 5-1

Pentru CFR Cluj au marcat Surdu '2, Coroian '8, '40, Chihaia '69 si Cadu '75. Golul echipei craiovene a fost inscris de Rose '66.
Clujenii au deschis scorul in minutul 2 prin Romeo Surdu, care a reluat in plasa, de la 10 metri, centrarea pe jos venita de la Coroian.
In minutul 8, CFR Cluj si-a marit avantajul prin Coroian, care a profitat de o neatentie a capitanului craiovenilor Dorel Stoica si l-a invins pe Bornescu cu un sut plasat.
In minutul 40, acelasi Coroian a beneficiat de o noua greseala a defensivei craiovene, l-a driblat pe portarul Bornescu si a inscris in poarta goala ridicind scorul la 3-0.
Universitatea Craiova a redus din diferenta in minutul 66 prin Rose, care a beneficiat de o bilbiiala a defensivei clujene.
In minutul 69, Chihaia a inscris golul de 4-1, reluind in plasa de la 6 metri un balon centrat de Minteauan.
Portughezul Cadu a ridicat scorul la 5-1, in minutul 75, reluind cu capul in plasa o centrare venita de la conationalul sau Semedo. Cadu a marcat primul sau in campionatul Romaniei.

Unirea Urziceni - Jiul Petrosani 3-0

Golurile au fost marcate de Costescu '9, Murgan '48 si Aldea '84.
Unirea Urziceni a deschis scorul in minutul 9, prin Daniel Costescu, care a patruns in careu pe stinga, l-a driblat pe portarul Dumitru Hotoboc si a marcat, de la sase metri, in poarta goala.
Madalin Murgan a marcat pentru 2-0, in minutul 48, cu un sut de la 25 de metri, care a lovit bara inainte de a intra in poarta.
Bogdan Aldea a stabilit scorul final al partidei, 3-0, in minutul 84, cind a marcat cu un sut din interiorul careului, dupa o pasa primita de la Florin Ganea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii