Mergi la conţinutul principal

Ce planuri are Antoneta Ioniţă în următoarea sesiune parlamentară

• deputatul PNL Brăila a emis un comunicat de presă prin care a subliniat că pe lista sa de priorităţi se află măsuri în domeniul Educaţiei, Sănătăţii şi Economiei • Antoneta Ioniţă susţine că, printre altele, copiii din Brăila trebuie să beneficieze de programe gratuite after-school şi de alimentaţie diversificată la şcoală, deziderate pe care va încerca să le ducă la îndeplinire

 

Deputatul brăilean Antoneta Ioniţă (PNL) a anunţat, recent, care sunt priorităţile sale în noua sesiune parlamentară. Potrivit unui comunicat de presă emis de aceasta, atât ea cât şi colegii săi liberali se vor concentra pe măsuri care vizează Educaţia, Sănătatea şi Economia. Ioniţă a precizat că se numără printre iniţiatorii mai multor legi în aceste domenii şi speră că ele vor trece de Parlament. PNL-ista a făcut referire la acte normative care vizează reorganizarea cabinetelor medicilor de familie, proiectul privind recunoaşterea gărzilor medicilor ca vechime în muncă la calculul pensiilor.

“Pentru mine, acesta rămâne un proiect important, care ar remedia o gravă inechitate, în ciuda încercărilor parlamentarilor PSD de a-l îngropa prin sertare”, a afirmat Ioniţă.

De asemenea, aceasta a vorbit despre nevoia de susţinere a unor măsuri de care să beneficieze elevii.

“Copiii şi elevii judeţului Brăila au şi ei nevoie de susţinere. Avem în vedere proiecte care să permită introducerea în şcoli a unei alimentaţii diversificate, de care să beneficieze toţi cei mici, extinderea programului «after school», care să le ofere modalităţi moderne de educaţie, dar care să însemne şi pentru părinţii aflaţi la muncă un confort că-i ştiu pe cei mici în siguranţă. Reglementarea situaţiei transportului elevilor şi profesorilor navetişti şi un sistem eficient de burse, îmbunătăţirea învăţământului profesional, pe fondul unei crize tot mai accentuate, reclamate de piaţa muncii, sunt alte priorităţi pe agenda parlamentarilor liberali”, a mai adăugat deputatul.

 

Ioniţă se laudă şi cu posibile măsuri economice

 

Potrivit parlamentarului brăilean, după doi ani şi jumătate de lipsă de predictibilitate fiscală şi legislativă, de modificări făcute pe genunchi, de lipsă de investiţii, a venit momentul ca şi mediul de afaceri să beneficieze de măsuri de însănătoşire. Ioniţă a vorbit despre eliminarea supraimpozitării contractelor part-time şi eliminarea supra-accizei la carburant, stimularea agenţilor economici care îşi plătesc la zi dările la stat, posibilitatea companiilor de a-şi stimula şi fideliza angajaţii prin utilizarea unui procent din impozitul pe profit datorat la buget, dar şi scutirea impozitării profitului reinvestit pentru mijloacele de transport noi.

Aceasta a profitat de moment pentru a-i îndemna pe brăileni să îi viziteze cabinetul parlamentar şi să îi aducă la cunoştinţă problemele cu care se confruntă.

“Pentru toţi brăilenii, rămân un deputat devotat şi aştept să ascult problemele şi propunerile dumneavoastră, la Cabinetul Parlamentar din Brăila, Bulevardul Independenţei nr. 8, Bloc B1, sc. 4, et. 1, jud. Brăila, program de audienţe: vineri - de la ora 14:00 şi sâmbătă - de la ora 10:00, cu programare în prealabil, la telefon 0746 586 232. Aştept sugestiile, propunerile şi problemele dumneavoastră, pe adresa de e-mail: antoneta.ionită@cdep.ro, a conchis Ioniţă.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro