Ce mai fac tinerii din Braila? | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Ce mai fac tinerii din Braila?

Intrebarea de azi: "Desi este un curent relativ nou, curentul “Emo” isi face din ce in ce mai multi adepti printre tinerii de azi. Ce crezi despre emo-kids, reprezentantii acestui curent?"

Alexandru Iordache, clasa a XI-a - "Emo-kids, rezultatul ignorantei parintilor dar si rezultatul aparitiei unui nou gen muzical, o noua cultura, un nou stil, care isi creeaza tot mai multi adepti, in general din dorinta de a fi cit mai cool. Cum ne-am obisnuit cu totii si dupa cum bine stim, muzica face diferenta in rindul tinerilor si astfel va mai aparea un nou conflict intre emo-kids si manelisti, care stim cu totii ca au ceva cu toata lumea pentru ca "au dusmani multi". Ca majoritatea genurilor de muzica, acest curent spala creiere, dreseaza adolescenti, exemple fiind actele de suicid si comportamentul instabil al unora. Din acest motiv, acest curent pare a fi cel mai periculos dintre toate".
Cristina Toica, clasa a IX-a - "Fiecare generatie se deosebeste de cea de dinaintea ei cu ceva anume; asa si emo. Curentul Emo poate fi vazut insa doar ca un capriciu si un moft, in Romania multi dintre ei sint fake-eri. Recunosc, imi place stilul (muzica si felul in care se imbraca), dar mi se par o prostie sinuciderea si alte tentative de genul asta. Cred ca li se acorda prea multa atentie, dar intre ei sint uniformizati si penibili".
Dima Mihai, clasa a XI-a - "Eu cred ca aceasta miscare, Emo, este similara cu miscarea Hippie, ce a ajuns in Rominia cam cu un deceniu intirziere. Copiii emo nu sint chiar asa cum a reusit mass-media sa-i descrie, asemanind miscarea din Romania cu cea din SUA sau Marea Britanie. Iar acei copii care s-au sinucis nu au facut-o pentru ca erau emo, ci pentru ca aveau probleme cu familia, sau alte conflicte specifice adolescentilor. Au mai fost cazuri si pina acum care nici macar n-au aparut la TV, dar “emo” e un cuvint nou ce trebuia neaparat folosit pentru scopuri pur mediatice".
Munteanu Andreea Diana, clasa a XI-a - "Sint imaturi si apartin noii generatii actuale; ei sint, poate, rezultatul societatii. Odata cu ei a aparut o noua lupta sociala. Nu stim finalul, dar inceputul e periculos, mai ales ca se simt din ce in ce mai respinsi de noi si poate au dreptate, pentru ca majoritatea ride de ei sau se uita ciudat la ei. Daca societatea ar fi altfel, si ei poate nu ar mai fi priviti atit de curios".


Intrebarea pentru editia viitoare: “Zi de zi, in Braila apar noi probleme. Daca ai fi primar pentru o zi, ce ai schimba la Braila?”
Asteptam raspunsurile si opiniile voastre la adresa de e-mail obiectiv_junior@yahoo.com , cu mentiunea “pentru Ce mai fac tinerii din Braila”, impreuna cu datele voastre personale (nume, prenume, virsta, anul de studiu).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro