Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Ce am cladit in doi ani de zile s-a darimat la Ploiesti unde am fost furati ca in codru"

La Campionatele Nationale de box pentru cadeti care s-au incheiat duminica la Ploiesti, Clubul Sportiv Municipal din Braila a cucerit o medalie de argint prin Alexandru Encutu, la categoria 66 de kg si una de bronz care i-a revenit lui Stanel Moisoiu, la categoria 50 de kg.
Delegatia braileana a fost insa total nemultumita de prestatia arbitrilor, iar acest lucru a fost evidentiat de catre Tinca Amza, directoarea gruparii brailene: "Este o dezamagire totala pentru mine. Daca se merge in ritmul acesta cu arbitrajele, boxul romanesc nu are nici o sansa sa redevina ceea ce a fost odata. Ce am cladit in doi ani de zile s-a darimat la Ploiesti unde am fost furati ca in codru. Cum este posibil ca reprezentantul nostru, Encutu, sa boxeze in patru meciuri, iar adversarul lui din finala sa vina dupa un singur meci? Au fost jocuri de culise, iar arbitrii au facut legea dupa placul unor oameni influenti. Daca la competitie nu ar fi fost prezent Rudel Obreja nici aceste medalii nu le-am fi luat, desi pugilistii nostri au demonstrat ca au calitati deosebite si ca sint superiori la toate capitolele multora dintre cei care au fost desemnati campioni nationali pentru 2006".
De aceeasi parere a fost si unul dintre antrenorii care i-a insotit pe boxerii braileni la Ploiesti, Costel Burlacu, iar reactia acestuia la citeva zile dupa incheierea competitiei a fost la fel de vehementa.
"Regret nespus de mult ca ultimul act al cadetilor s-a derulat la Ploiesti si nu la Tulcea, asa cum fusese planificat initial. Practic demisia lui Feri Vastag a creat un haos si fiecare club a cautat "sa traga spuza pe turta lui"". Acest lucru a fost foarte evident in finala categoriei 66 kg, unde cistigator de drept a fost Alexandru Encutu. Numai ca arbitrii l-au dat invingator pe reprezentantul gazdelor. Pe toata perioada finalelor, atmosfera a fost extrem de incinsa din cauza arbitrajelor vizibil partinitoare. Sincer sa fiu, asa ceva eu nu am vazut pina acum, iar acest lucru nu face altceva decit sa-i indeparteze pe copiii buni de box" a declarat Costel Burlacu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii